Gå til innhold

Generelt om Xbox 360


LarZen

Anbefalte innlegg

Gjest Slettet-p4PIYwb6
og hvis jeg faktisk er så heldig og får tak i en på fredag så sørger vel flaksen min for at det er en som det er noe feil med  :(

5224759[/snapback]

:!: Ja, det er så typisk. Når du endelig har litt flaks så skjer sånt...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Syns jeg så et mobilbilde fra en butikk som hadde fått inn konsoller jeg... En eller annen side i denne tråden her. Regner ikke med de kommer med microsoft budbil fem minutter på 10 fredags formiddag. Er vel begynt å ramle inn på lager hist og pist alt ettersom når det leveres ut varer..

Lenke til kommentar

Ja er typisk slik, en ting går bra mens noe annet går til helvette, men tror nok det ikke er noe feil akkurat, det som er mest utbredt er vel dette varmeproblemet, bare passe på at maskinen og den dingsen på strømkabelen(hva het den igjen?) ikke ligger skvist i et rom som er varmt så går det nok bra vil jeg tro.

 

Er foresten bare 2 dager og noen timer igjen nå :D

Lenke til kommentar

jeg er så syykt stresset pga dette nå. har eksamen i eldre historie(universitetseksamen) i morra og det tenker jeg ikke på et sekund. alt jeg fokuserer på er hvordan jeg skal fikse meg en x360 på fredag. jeg kommer til å stryke og det verste er at jeg ikke kommer til å bry meg heller.

Lenke til kommentar
Er stresset her også. Alt annet blir liksom meningsløst. Hvis jeg ikke klarer å få tak i en konsoll på fredag kommer jeg ikke til å være mennesek før jeg har det. Fælt at en såpass materiell sak har så kontroll på oss, men slik er det.

 

Kanskje vi skulle skjerpe oss litt....

5225126[/snapback]

 

 

Skjerpe oss? nei nei, her er vi alle barn og skal kose oss til fredag med vår kjære xbox 360 =)

Fredag-Søndag denne uken blir nok den beste på lenge.

Må også få til å møtes på xbox live her også, hadde vært rått det =)

Lenke til kommentar
Litt OT, men: Er det sånn at 360en jeg kjøper på elkjøp fredag morgen på elkjøp Sandvika ikke har innebygget WiFi. Vil en WiFi overføring være tilstrekkelig for å streame videofeed i OK kvalitet?

5225166[/snapback]

 

tror du må ha windows mce et eller annet sted for å streame video. tenkte på det selv, bruke vmware hvis det funger eller er lov?!

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...