Gå til innhold

Problem med zalman cpu vifte


Islanbadsj

Anbefalte innlegg

Har kjøpt meg en zalman kjøler til dataen min. Problemet er bare det at det er umulig å få nok trykk cpu. Putter den plata under HK, og tar en liten pappskive under hver skrue som skal festes i plata under HK. Så setter jeg kjøleren på CPU og tar to små skruer og fester i skruene som er festet til platen under HK, og da kan jeg stramme så mye jeg vil, helt til det stopper. Etter det løfter jeg i kjøleren for å se om den henger fast, når jeg løfter den kommer det en stor sprekk mellom CPU og kjøleren.

 

Har gjort slik det står i manualen, men ingenting hjelper. Er skikkelig frustrert, har ingen ekstra kjøler heller. En ting til jeg synes er litt merkelig er hvor lett de tingene som du fester til kjøleren faller av, de du skal bruke til socket 939. :cry:

Endret av X-tremeOverclocker
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hadde noe av de samma broblemene med Bitspower vifta mi (helt lik), synes å huske det var etter eller annet tull der.

Men etter hva jeg husker måtte jeg fjerne (eller var det legge til) Noen greier som skruene sittter i.

Nå er den meget stram, måtte omtrendet bende\bøye den får å få den på. Altså den bøyla som går over KJøleren.. (MSI Neo-2 Platinium HK)

 

Dette ble litt difust, men det var min erfaring med det.

Du kan kansje sette på ett par hylser på skruene? Så lenge de ikke tar atti vifta?

Lenke til kommentar

Du er helt sikker på at du har montert den riktig? Den sitter åpenbart ikke helt fast. Vet ikke om det har så mye å si, jeg har samme vifta selv og husker jeg lurte litt hvilken vei plata under HK skulle være, men fant det ut til slutt. Kanskje du burde sjekke for å være sikker. Som sagt, jeg vet ikke om det har så mye å si, men jeg går ut i fra at det er meningen den skal stå en spesiell vei. :)

En ting til jeg synes er litt merkelig er hvor lett de tingene som du fester til kjøleren faller av, de du skal bruke til socket 939.
Mener du de L-type bracketene som skruene skal sitte i? Forresten, du la merke til at det var med to typer slike? Du skal bruke de som det står L-type på...
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...