Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Skjermbildet skjelver! Selv ved bytte av gpu/mon


Anbefalte innlegg

Jeg bygget ny maskin for far min for ca et år tilbake. Dvs byttet hele innmaten, pluss psu. Helt siden den tiden har skjermbildet stått å beveget seg, det nermest skjelver. Hadde først mistanke om forstyrrelser til ledningen for monitoren. En 19" CRT forøvrig. Prøvd å skåne denne fra diverse andre ledninger men til ingen forandring. Har også byttet skjermkortet, prøvd med 2 andre kort som ikke har hjulpet. Også med andre skjermer men disse står og skjelver på samme måte.

Noen som kan tenke seg hva som kan være grunne til denne forstyrrelsen? Det begynner å bli fryktelig irriterende etterhvert...

 

En annen liten irriterende ting med maskinen er at den ikke vil starte noen ganger. Han må trekke ut strømstøpselet og sette det inn igjen for at maskinen vil reagere på I/O knappen! Psu ble som sagt byttet med maskinen. Skal heller ikke være for svak, 360w for et enkelt oppsett med dvd-rom og 1 hdd! AMD XP3000 etc

 

All hjelp mottas med takk!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det ligger strømforsyninger til printer, scanner pc høytalere etc! Dette skal vel være skjermet til pc bruk. Har prøvd å flytte på ledningene, trekke ut ting etc. problemet er bare det at det meste av enhetene var der før det nye oppsettet kom i hus, og da fungerte det bra! Samme skjerm også! Det eneste som kom etterpå er noen creative 2.1 høytalere, men disse kom etter skjelvingen og brude være skjermet for pc bruk?

 

Har også prøvd med skøteledning fra et annet rom for å se om det var for svak spenning til å starte den! Jeg hadde det som mistanke siden nesten alt i rommet er fra samme støpsel! Vertfall alt til maskinen!

 

Han vil nå kjøpe seg flatskjerm, men jeg frykter at denne skjelvingen også vil forekomme på denne skjermen. Kan det løses ved å kjøpe lcd med dvi kontakt? Er det ikke noe med at denne typen er bedre skjermet for forstyrrelser? Med tanke på digitale signaler?

 

Flere innspill mottas med takk!

Lenke til kommentar

Kan være det! Nei den skjelver! Klokka beveger seg en mm eller to til siden, og tilbake! Skjelvingen blir mindre og mindre ved høyere oppløsning. Skulle tyde på at feilen kom innenifra da! Eller?

Skal en tur innom i helgen og gjøre nok et tappert forsøk! Se om jeg orker bytte psu og se om dette evt skulle være problemet!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...