Gå til innhold

Jenter og WoW!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gamer73: Sorry og si det, men det må være et av de dummeste utsagnene jeg har sett på forumene her.. og du er what? 30? hvis du seriøst ikke tror at jenter kan spille spill på lik linje som gutter, vel tenk deg om igjen.. det begynner og bli ei stund sida den tiden da jente/gutt var kjerring/gubbe, det jeg mener er at jenter/kjerringer har fått nøkkel til den lenka på kjøkkenet nå og kan faktisk gjøre andre ting enn og vaske og lage mat.. så hvorfor ikke spille istedet for og titte på tv eller strikke?

 

Se på tv og strikke er like meningsløst i grunnen, enig der!

 

Jeg har nok muligens for store forhåpninger til jenter når jeg hevder at dem burde funnet på noe mer fornuftig enn å spille wow. Men alle dem jentene jeg kjenner på min egen alder har null interesse av dataspill i sin helhet. At unge jenter spiller skjønner jeg godt. Dem er i en fase hvor dem vil prøve alt mulig her i livet og greit nok det.

Lenke til kommentar

ingen jenter i WOW er det i virkerligheten, jeg har skjelden truffet noen. og hvis det er noen som er jenter, er de meganørder.

WOW er lissom en gutteting (med all respekt for det motsatte kjønn).

Lenke til kommentar
Hva har utseende med at jenter spiller WoW hvis tørr og spørre??

 

Ikke så mye hehe, men utseende har 95% å si når det kommer til jenter uansett wow eller RL.

5061293[/snapback]

 

Heller en pen, smart og snill jente, enn en grisefin, dum og egoistisk jente som bare er ute etter penga dine!

Lenke til kommentar

I guildet mitt er 2 av ca. 60 medlemmer definitivt kvinner. Den ene spiller kvinnelig figur den andre mannlig. De er begge gift, den ene med meg. Og det var hun som begynte å spille. Etter 1 dag fikk jeg dyttet en kopi av WoW i hånda og beskjed om å spille med. Ja ja, hørt verre meldinger enn det. :!:

Lenke til kommentar
I guildet mitt er 2 av ca. 60 medlemmer definitivt kvinner. Den ene spiller kvinnelig figur den andre mannlig. De er begge gift, den ene med meg. Og det var hun som begynte å spille. Etter 1 dag fikk jeg dyttet en kopi av WoW i hånda og beskjed om å spille med. Ja ja, hørt verre meldinger enn det.  :!:

5061656[/snapback]

 

ahaha så bra! Det er luksu så ikke klag :p

Lenke til kommentar

Er dette sånn tråd at vi skal skryte av hvor mange jenter som er i guildet eller si at jenter i wow ikke ekisterer?

 

Uansett. I min guild er det 7 jenter (de er på vt så ja, jeg hører da at de er ekte jenter). 2 av dem har mannlig karakter. 3 av dem spiller fordi kjæresten dems fikk dem til det. Resten er "frivillig" :).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...