Gå til innhold

Civilization IV Review @ IGN - 9.4


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Sid Meier er ein av veldig få personar eg reknar meg sjølv å vere ein "fan" av, og Civilization-serien har eg fulgt sidan eg snubla over originalen til Amiga 500 ein gong for veldig lenge sidan. Turbasert strategi er DEN EINASTE gode måten å spele gjennom tusenvis av år med historie på. Må vel ta omtalane på IGN med ei lita klype salt, men det ser definitivt lovande ut. Eg har vore litt nærvøs med tanke på at dei kan ha forandra for mykje, og mista litt av sjarmen, men håpar på det beste...:)

 

Kay

Lenke til kommentar
Har Elkjøp sluppet spillet i dag?

Må bare ha det! Og hvis de slipper det i dag så er det jo helt ypperlig! Da blir helgen bestående av Civ4, fotball, civ4 og fotball (og øl!!)!! :D

5070344[/snapback]

 

Mener du å si at de faktisk har sluppet det i dag, eller er det bare rykter? Jeg trodde ikke det var før 4 nov? :dontgetit:

Lenke til kommentar

Nei, fant det i butikk i USA. Sorry, kunne kanskje ha nevnt at jeg befinner meg paa et annet kontinent. Sitter paa oestkysten av USA :-)

 

Ifoelge civfanatics.com er det ogsaa sluppet i Tyskland.

 

Spillet ser ellers fantastisk ut. Paa en Dell 2405 i 1920x1200 er det lekkert aa se paa selv om noen ikoner og tekst blir litt smaa.

 

-

Per Christian

Endret av Flippo
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...