Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Pcen slo seg av, og fungerer ikke lengere.


Anbefalte innlegg

I dag kom jeg hjem fra skolen og skulle kaste meg ned i gostolen for å gaime litt bf2. men d viste seg at det var en kortvarig glede :\ etter 10 min med spilling slo pcen seg HELT av. ikke bare restart som kan skje eller, men helt fulstendig av :p jeg slo den på igjen og kom meg til windows booting bilde når den slo seg helt av igjen. Ventet så i 3 min før jeg slo den på igjen. denne gangen kom jeg inn i bf2 loading screen før den slo seg av. Nå får jeg ikke skjermbilde og det er ikke lys i hovedkorte lengere, det er vel meningen det skal være fancy'e lys i ASUS k8n SLI? kan iallefall huske det varer det (tror jeg) lysene er iallefall ikke det nå lengere. :p vel, nå er vel spørsmålet hva som kan være feil. pcen består av nye deler fra komplett som :

ASUS A8N SLI

GeForce 6600GT

1024 Twinmos ram

 

Strømforsyningen er en 360w chiftec som begynner å bli noen år, kan feilen ligge her? på mitt forrige hovedkort presterte den ene strømkabelen å bli brun, altså strømforyning kabelen :p burde kanskje tatt hintet å skiftet strømforsyningen, men det gjor jeg altså ikke. Er de flere med ASUS kortet som har opplevd d samme, eller er det ingen tvil om at det er strømforsyningen ?

 

Takk for svar :D

Endret av linthoo
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg er ikke ekspert på pcer, men jeg kaster meg utti det for det!

 

Jeg tror det er strømforsyningen eller en greie i skjermokortet.

 

Når du normalt skrur av pcen så dukker jo ikke det samme opp igjen når du skrur den på? :dontgetit:

 

Var litt vanskelig, har aldri opplevd det der før.

 

Prøv med ny strømforsyning og nytt skjermkort og evt. ny skjerm ;)

Lenke til kommentar

Når du normalt skrur av pcen så dukker jo ikke det samme opp igjen når du skrur den på? <- skjønte ikke den der linja gitt :p jeg snakker om at pcen slår seg AV. også når den starta opp etter den slo seg av kom den seg bare til boot bilde til windass så slo den seg av igjen. Nå nekter den i d hele tatt å slå seg på :p eller, pcen går, men får ikke bilde. det er heller ikke lys i hovedkorte, bortsett fra det store grønne lyset :p

Lenke til kommentar

hm, nå merka jeg at cpu vifta går tregere enn normalt. jeg fixa å trixa litt oppi pcen, tok ut deler å satt på plass, og prøvde å slå den på igjen. Nå gikk cpu vifta mye raskere, men så merka jeg at ATX 12v kabelen sto ikke i. Jeg slo av pcen å satt denne på plass, og nå går vifta sakte igjen, om jeg trekker den ut går vifta fort :p kan dette tyde på at strømforsyningen er buttfucka og ikke tåler stort ? :p

Lenke til kommentar
  • 1 år senere...

for di som har skrevet i denne posten tenkte jeg at jeg sku kaste ut et svar om hva som var feil :p dette er temmelig lenge siden,men oppdaga nettopp posten :) feilen var en liten skrue under hovedkorte som kortsluttet alt :) derfor fikk jeg forskjellige feil :> hver gang jeg slo i bordet hoppet skruen til en annen plass :p men skruen er fjerna og alt er i orden ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...