Gå til innhold

Få en gratis iPod Nano...


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

tviler sterkt på at du vil få noen ipod, på slike sider pleier det å stå med liten skrift at de kun sender til US eller UK, dette er hvis de i det heletatt gir bort ipoder.

 

mest sansynlig sendes en masse spam til den egen mailadresse og det samme til de vennene du må oppgi mailadressen til.

 

styr unna...

Lenke til kommentar

Jeg har faktisk fått en gratis PSP fra http://www.psps4free.com!

Jeg trodde heller ikke at det kom til å funke men jeg kunne jo ikke la være å prøve. Jeg fikk PSP'en levert til en adresse i USA (onkel sin), og han sendte den til Norge (meg) som gave.

 

På mange forumer jeg har kommet over, som omhandler såkalte "freebie sider", tar alle sammen det som en selvfølge at gaven blir sendt. Mange av de har også i signaturen sin en liste over ting de har fått fra "freebie sider" før.

Nå vet ikke jeg hvorvidt de bløffer eller ikke men ... jeg vet ikke.

 

Poenget mitt er; Noen sider funker, andre ikke..

 

EDIT: Har også sett et program om disse "freebie sidene" på en eller annen amerikansk kanal. De hadde testet ut og fått den, sa de. De viste også frem en gave og boksen den hadde kommet i (inkl. adresse, firma og gateadresse).

Endret av Espen54
Lenke til kommentar

Selvsagt må man betale. Hvem skal ellers betale for premien som deles ut. Dette er igrunn enkel matte. Hver premie koster f.eks. 200 dollar. For at føstemann på listen skal få en premie, må det verves 15 stykker som hver betaler inn 20 dollar. 200 dollar går til å betale premien, 100 dollar går til opphavsmennene. Så må det verves 15 stykker til for at nummer to skal få sin premie, o.s.v. I mitt eksempel vil det si at for hver person som får sin premie sitter det 14 stykker som ikke får noe som helst. De har kun vært med på å betale for premien til en person som var tidlig med i pyramiden.

Hvis det da er en pyramide som stopper på 15.000 medlemmer, vil det sitte 14.000 medlemmer uten en gave. Man må ha vært innenfor de 1.000 første medlemmene for å få premie.

Gjør oppmerksom på at dette bare er fiktive tall.

 

Ørjan...

Endret av Orjanp
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...