Gå til innhold

Hva er Turboknappen! ?


larsr

Anbefalte innlegg

Vi er en gjeng her som sitter og diskuterer den gammle turboknappen og dens herlige funksjoner. Vi har foreløpig kommet fram til at dens nyttefunskjon stort sett gjorde seg gjeldene i spill som Wings of Fury ol. Da helst i brett som ga deg usedvanlige store utfordringer, for så da å sette ned farten.

 

Vårt spm er følgende: Hvilken annen nyttefunskjon kan denne særs "nåtidsunvanlig" funskjonalitet kan ha utenom dette?

 

Hva gjorde egentlig denne knappen? Vårt heteste tips her er: Slo av matteprosessoren?

 

PS: Vi liker japanske damer i skoleuniform!! (Dusten som sa jeg måtte skrive dette ba meg stryke at vi drakk øl i fare for at vi ikke ble tatt alvrolig)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det morsomste var jo spill som kalibrerte seg etter prosessorhastigheten. Man startet maskinen og programmet med turbo-knappen avslått (ofte kalt "DeTurbo"-modus), og når noen satt og spilte trykket man på knappen, og hastigheten på spillet gikk over alle grenser. Det var vel egentlig ikke så vanlig at det var en knapp til turboen, og hvis det var det var den nesten aldri koblet til. Det måtte vanligvis stilles inn i BIOS-setupprogrammet. Men "Turbo LED"-tilkoblingen lever fortsatt - den var til og med på det socket 478-hovedkortet som vi kjøpte i sommer!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...