Gå til innhold

Hvordan blir du som prest behandlet


Anbefalte innlegg

Sist uke:

Var i UBRS, 15 mann raid. Hadde 3 mager med oss. Jeg som prest kan forventer å få vann fra magene. Spør pent før vi entrer, men får ingen svar. Alle løper inn og begyner å hakke løs på mobs. Jeg gjør jobben min som alle vet er å heale. Etter å ha tatt noen grupper forsøker jeg meg igjen og spør om vann. Får som svar at det skal jeg selvfølgelig få. Jeg venter i spenning, trykker etter hvert på trade hos magen som svarte, men får fortsatt ingen vann. Får heler ikke hjelp av Raid leader. Ingen vann--> lite mana--> ingen healing--> mage blir sur fordi jeg ikke healer--> jeg HS hjem.

 

I går:

Grindet litt for meg selv i Tyrs Hand. Står og slåss med en elite da jeg plutselig får en whisper: "I hope you die 888 times". Jeg svarer "Who are you?" Får svar tilbake "Why didnt you heal me? #¤"#" viste seg at det var en rogue som sto 50 meter bak meg og slo på en 60 elite. Hvorfor/hvordan kan han forvente at jeg helaer ham når jeg selv står i kamp og i tillegg ikke er i gruppa hans?

 

Andre prester/healers som føler seg litt dårlig behandlet noen ganger?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tja...noen ganger..men så raider jeg ikke ubrs mere da..

Når man er på guild-run så går d greit men randoms kan være helt tett i pappen..

Mange har ikke peiling på de andre klassene de spiller sammen med og det er et problem.

Mange random runs jeg har vært på har for det meste vært rushing slik man ikke får regenna mana i d hele tatt..åsså blir folk sur etterpå når vi prester ikke healer..

Oppfordrer folk til å se på mana til ikke bare prestene men alle i guildet før man aggroer.

Lenke til kommentar

Priest's burde bli behandla med respekt..

Du/dere som priest kan bare leave group'n/raid'n, og dem kommer til å slite med å finne ny, eller klare seg videre..

 

Jeg behandler alltid priest's med respekt, fordi dem er sinnsykt viktige å ha med, og det er få av dem, altså vanskelig å få tak i ny m8..

Lenke til kommentar

Etter en del instance runs er det veldig mange som har lagt meg til i friends list. Jeg slipper ofte å lete etter gruppe ettersom folk whisper meg hele tiden og spør om jeg kan bli med til forskjellige steder, ofte for å ta opp den siste plassen i gruppen.

Å være prest er utrolig artig når man tidligere har vært en class som rogue hvor det er vanskelig å få gruppe eller hjelp til forskjellige ting.

Lenke til kommentar

Og jeg er lei av prester som absolutt skal ha ting på sine premisser. Bare fordi dere er en viktig klasse betyr ikke at dere kan oppføre dere som kjempeklyser hele tiden.

 

Ja jeg har spillt masse priest selv, og vet hvor landet ligger, men det får være måte på oppførsel fra visse priests jeg har støtt på gjennom tidene.

 

Visse standardutrykk:

"No one rolls for x, y and z, or I won't come"

"Kick the rogue and get a mage or I'm out, Can't be bothered to buy water"

"I'll go shadowform, the pally can heal" (LOL)

 

Og det verste var vel han som engang krevde penger for å bli med oss, selv om han trengte questen selv... Latterlig

Endret av apollox
Lenke til kommentar

Min erfaring er nok også at prester ofte har et sinnsykt ego. De legger ut en liste med krav, og dersom de ikke fylles ja så får vi klare oss uten ham. Nå er jeg druid da, og healer godt nok til alt opp til MC, så somregelt kan slike prester bare dra til h***e.

 

Men, havna i en enorm diskusjon med en lv20 rogue utenfor X-roads under at raid. Whisper meg, Heal me! Jeg svarer at jeg ikke kan, og får tilbake N00b, just heal me! Skriver tilbake at mine speller er for kraftige for ham, og at jeg ikke gidder å bla rundt i spellboken for å finne noe som er egnet for hans level. Får en 5-6 whispers til før han gir seg... yay!

Lenke til kommentar

Har ikke hatt noen så negative erfaringer med prester som jeg hører om her. På en side kan jeg forstå at prester kan være litt kresne på grupper. De har jo flust å velge mellom. På en annen side, syns jeg også prestene burde tilpasse seg spillet, slik som alle andre. Det å kreve f.eks. penger, som nevnt over, er jo helt latterlig. Den presten hadde iallefall fått en skarp kommentar, og /ignore fra meg.

Endret av AndyG
Lenke til kommentar

Det er vel ikke noe stort krav å be om å få vann når man er i en gruppe med 3 mager? Det var det eneste kravet jeg kom med. Hadde vi ikke hatt mager i gruppen hadde jeg selvfølgelig hamstret vann selv, men ettersom det var mage i gruppen så gadd jeg jo selvfølgelig ikke det.

 

Jeg har heller aldri krevd penger for å være med i en instance. Har fått tilbud om 10G for å bli med, men takket nei. Er ikke av typen som krever ditt og datt.

Så lenge du er i en gruppe mener jeg at man ikke kan gjøre krav på drop x eller y. Det blir for kjipt ovenfor andre som muligens også er interessert i dette utstyret.

Lenke til kommentar

Å ikke tilby vann til mana klasser når du er mage er som å si at du vil være out-of-combat hele tiden fordi du ikke vil bruke penger på reperasjon, eller ikke vil buffe medspillere... Mager som ikke hoster opp vann til de som spør etter det, får foten i ræve ut, eller jeg kvitter om jeg ikke er med kjentfolk. Enkelt og greit

Lenke til kommentar

krever aldri penger, med mindre gratis vann om jeg skal caste fortiude eller heale dem.. det er faktisk en god grunn; f.eks du har bare 10vann og bruker kanskje 1-3 på folk som vil ha fortiude.. da blir det ca 7 igjen, åssen skal jeg farme uten å løpe tilbake og kjøpe vann.. krever penger er teit ass spør du meg..

Endret av fox88
Lenke til kommentar

har kun spilt med lowbie prest og spør alltid om det er greit at jeg får xxx-item selv om det kanskje er en mage med, svarer han ja, ok bra, svarer han nei, nei vel, da er det 50% sjanse for å vinne bare.

 

Og behandler prester med respekt tilbake, for eksempel hvis jeg dør i et stappa område gir jeg en "can you be so kind and ress me?" og gir han en buff eller kanskje en liten penge.

Lenke til kommentar

Det er noen erfaringer folk ikke skjønner.

 

Noen cloth set er for forskjellige klasser, devout er for prester, ingen andre klasser har bruk for devout pre-end-game. Orker ikke gå sammen med klasser som roller på ting dem kommer til å bytte ut med en gang demmes eget sett dropper. Unntaket er dreadmist som er det beste pvp caster settet bortsett fra pvp settet som krever litt mer å få

 

Prester er ikke ressurecting\heal\fortitude bots når dem grinder, dette drar oss ned den allerede sakte grindetiden sinnsykt, mages gir ikke vann\intellect til alle som spør, locks gir ikke bort healthstones og summons til alle som spør.

 

Prester blir spurt om groups 24\7, noen er faktisk ferdig med ubrs\scholo\dm\strat for 2 mndr siden ... vi har faktisk rett til å si nei til å groupe med deg hvis du er i fjortissguilden eller ninjaguilden på servern, det er ett MMO og ryktet du har er alt.

 

Priests gjør ingenting annet i groups enn å ligge bak og supporte gruppen vi ser hva som fungerer og ikke fungerer siden vi ikke har så mye annet å gjøre.

Lenke til kommentar

Det som plager meg som Priest er at alle forventer at jeg skal heale dem, men når jeg kommer i kamp skjer det ikke mye til hjelp.

 

Et eksempel i går på hellscream serveren, kommer en kar bort til meg og spør pent om jeg kan hjelpe han i en quest. Så klart sier jeg, liker og hjelpe folk når dem trenger det og synes det er gøy. Vi løper bort, venter på at han ene quest karen skal spawne tilbake. I mens kommer det en annen kar, han blir med i gruppen vår og forventer hjelp. Jeg gjør det så klart.

 

Når vi til slutt kommer i kamp blir vi angrepet fra alle kanter, jeg blir angrepet selv og greier ikke og heale han slik han dør. Jeg dreper han jeg sloss med går bort til han, får han tilbake fra de døde, å det eneste han sier er, Ty, jeg hater forkortelser i sånne situasjoner. Blir det samme som ordet Plizz...

 

Gjør det samme om igjen, men denne gangen blir jeg hoppet på av to store stein monstre og han står å ser på mens jeg dør, gidder ikke og hjelpe. Bare kasta en pil. Å sto og så på showet.

 

Det blir jeg grinete av! Så derfor, vil folk ha hjelp, så hjelp tilbake, Priest er like viktig som de andre. (hehe rimte og gitt :p )

Lenke til kommentar

Har selv en lvl 60 druid og har takk og pris ikke vært i sånne grupper som dere beskriver, eneste er vel en Baronrun hvor det tok evigheter før jeg fikk vann, ble en del CAPS lock bruk i /ra før jeg fikk vann, men det gikk heldigvis greit imellomtiden.

 

Og noe jeg blir irritert over er når en tar seg tid til å hjelpe lowbies og visst det ikke går 100% så får du en: thanks for the "socalled help"

Stod i Grom Gol i forgårs og så kom det en 35 hunter bort til meg og spurte om jeg kunne hjelpe han med et quest,, joda det kunne jeg no,, hadde tid til det., questet viste seg å være ute i sjøen, borte med murlocene, evigheter siden jeg hadde gjort dette questet så visste ikke helt hva det gikk ut på. Følger etter han og så sier han, please take aggro from these ones, så joa, jeg svømmer ned og tar aggro fra 3 stk, men han hunteren skulle visst bort til den steinplaten og får murlocs etter seg og stryker med. Og da begynner han å være frekk og lurte på hvorfor jeg ikke tok aggro på de riktige, jeg forklarte meg da og sa jeg tok aggro fra 3stk, men det var jo helt feile murlocs og han sa jeg kanskje burde begynne å tenke litt. og takket igjen for "the socalled help", Jeg sa da at feil kan skje og at han burde kanskje forklart litt bedre, men han fortsatte å være frekk. jeg ble selfølgelig irritert og begynte å slenge drit igjen.. Player is ignoring you.. arrg.

Kanskje litt OT men var til karen(BanAnus) over :)

 

Men priests som begynner å kreve at de skal ha de og de dropsa og den og den classen har jeg like lite til overs for som rogues som leker rambo. eller kanskje ikke men litt.

 

Og en annen ting, alle spillere burde hatt en alt character som var en healer, så kunne de sett hvordan det er.

Endret av Hr Kotelett
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...