Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Jon's tråd om kjærligheten


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

en kompis bur i samme huset som ei som eg driver å koser med, var på date hin dagen, så da eg reiste bort igår, så var eg inn til han en tur, og ho kom, og begynte å kose..han spurte jo seff om kortid vi hadde blitt ilag, så da sa eg berre noke helt usaklig:P så da skjønte han det, men etterpå da vi for inn på rommet henna, såå spurte ho om kva vi skal sei når folk spør om det der, og da sa eg det som det var, at eg ikkje hadde tenkt så mykje på det enda.. menne sliter litt med å bestemme meg for om eg vil inn i noke no, da eg reiser om litt over en mnd.. ho er fin, morro, koslig, har endel til felles, men eg trur ikkje eg er noke forelska eller noke sånt..litt dumt tidspunkt det skjedde på. desverre

 

+ ho spurte idag også...

 

 

hmm..virkel vel kanskje som at ho vil at vi skal bli ilag, kva dere trur?

Endret av Solefald
Lenke til kommentar
hmm..not bad :D

 

kva som gikk gale da? alle dei drømmedamene eg finner har alltid type..hehe

6647220[/snapback]

Hu hadde type også ;)

Jeg satt der og var litt for nervøs. Er fornøyd å ha kommet helt til daten, men skulle ha gjort det mye bedre. Jeg virket kanskje litt for interessert. Glemte helt å slappe av og ga feil signaler. Hun sluttet å ta kontakt etter dette. Men nå de siste gangene jeg har møtt hun på byen, så har jeg gått forbi og strøken henne forsiktig på magen og gått videre, bare sett lurt på henne. Nå begynner hun å bli nysgjerrig igjen ;) Håper det virker.

Lenke til kommentar

hmm..smart gjort..lenge ho og typen har vert ilag da? gikk gale engang da eg fant ut at eg ville ha ei, som hadde hatt type i 2.5 år, vel det varte i 1 mnd, såå vart det slutt mellom oss..hehe:P sånn kan det gjekk.

 

 

ang mitt innlegg lenger oppe: noken som trur ho har planer om å bli ilag med meg? hmm

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...