Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Jon's tråd om kjærligheten


Anbefalte innlegg

Enig i alt :p Skal prøve å få snakka litt mer med henne imorra enn idag, men ikke være for offensiv..

 

Tror jeg tenker litt for mye på det her ass.. =P Burde kanskje bare la det som skjer skje, og prøve å ikke tenke så nøye på alt.

 

Får sove litt på det.. ;) God natt..!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Problemet er ikke hva andre folk sier (selv om at det er ca 20-30 stk som mener jeg er en komplett idiot ermm.gif ), men problemet er hva jeg selv synes. Akkuratt nå synes jeg at jeg er en komplett idiot selv, så jeg forstår jo folk godt.

Ja, hun svarte ja.. Men til tider frykter jeg at hun ikke liker meg..

Det ble f.eks nevnt veldig mye ang meg og henne i økonomitimen hennes i dag. Spesielt en fyr som er veldig pågående ang dette, hadde spurt om ho likte meg osv i kanskje en halv time. Fikk jo selvsagt høre dette mye på bussen, og for ett par timer siden spurte hun jeg liker om ****** hadde sagt mye tull til meg i dag. Akkuratt når hun spurte om det, sank hjertet mitt bokstavelig talt 50 meter ned i bakken og begravde seg der.. Grunnen er vel ordet "tull"!

Spørte forresten om hun ville ta igjen den filmkvelden vår enda en gang, og det ville hun.. Men spørte så om hun ville ta det i den kommende helgen, og da ventet hun lenge med å svare.. Når jeg så fikk svar, fikk jeg at det ikke funket i helgen fordi hun skulle ha middagsbesøk også jobbe.. Greit nok, men det gikk så lang tid til hun svarte. Og i min "tilstand" nå, så klarer jeg å dra det til å tro at hun ventet lenge med å komme på en god unskyldning.. Blir hun muligens skremt vekk fra alt snakket som er om oss på skolen?

 

OSV....

Det siste du skal, er å syntes du selv er en idiot! Du er tvert om drittøff som tør å vise følelser. Og du er meget snill ovenfor denne jenten hvis det viser seg at hun har de samme følelsene for deg. Du slipper å utsette henne for dette, du tar heller støyten selv ;)

 

Du sier at du til tider føler at hun ikke liker deg selv om hun svarte ja. Slutt med det. Hun svarte ja, og det var en grunn til det! Nemmelig at det var du som spurte henne, og ingen andre.

 

Du nevner han som er så pågående i klassen. Drit nå lang marsj i han. Han har sikkert mye mer problemer en deg, og er så redd for å vise de at han må rakke ned på noen. Kan til og med bare være av misunnelse at han gjør det. Ikke alle som klarer å innse at noen har draget.

 

Det at hun spurte om ***** hadde sagt mye tull i dag, viser jo bare at hun har fått det med seg ;):) Hun har tatt hintet, hun vet at det er noe mellom dere. Det at hun kalte det tull kan være for å uskyldiggjøre det litt mer. Kansjke hun er litt redd for å snakke om det, og syntes det er tryggere på den måten.

 

Den er litt kip den med at hun tenkte seg lenge om ang. film kvelden ja. Det kan som du sier være at hun prøvde å finne på en unskyldning, men det kan også være at hun prøvde å finne en ledig tid til å se film ;):) Var det ikke slik at hun inviterte deg ut forrige helg da, og du måtte takke nei? Det betyr jo at hun gjerne vil ut med deg.

 

Det kan være at hun blir litt skremt vekk av alt snakket ja. Men på en annen side tror jeg det nesten har motsatt effekt. Man veit selv hvor mye mer man legger merke til noen hvis man hører av andre at den er interisert. Føler seg litt beæret og litt stolt da. Så kan være at det faktisk er til det beste ;) Men det er utrolig ekkelt når andre snakker om dine følelser, så vær forsiktig med hvem du deler dem med! Få ting sårer deg mer om dagen en folk som rakker ned/tuller med dem.

 

Ja, du er nok litt patetisk som sitter der og vrir og venner og klager over alt mulig. Men slik er det å være stup forelsket. Jeg var igjennom _akkuratt_ det samme for ca en måned siden. Klarte ikke å følge med i noen fag eller å gjøre noe som helst annet en å tenke på henne. Men tenk heller slik at hun vil ha en mann som viser at han er selvstendig, og har egene handliger. Hun liker at du klarer å tenke litt selv, og er selvstendig. Ikke bare dilter etter henne som ei annen veninne hele tiden.

 

Det med at du ikke tør snakke så mye med henne på skolen kan være litt hardt. Kan du ikke spørre om du kan ringe henne da? Si at du har lyst til å snakke litt med henne, men syntes det er litt vanskelig på skolen. Det er veldig smigrende at noen ringer til en (så sant man ikke står i dusjen eller ligger i badekaret:P ) Spør henne om det da vettu ;) Du fant jo no tid på bussen i dag alene med henne. Så det er håp.

 

Du sier at du er så utrolig glad i denne jenta. SÅ BRA! Det viser bare at du er et fantasisk, og helt normalt menneske! Ingen ting i veien med deg. Alle kommer til å oppleve dette før eller siden, og det hører til alderen. Hvor smigret ville ikke du vært om noen hadde vært så glad i deg som du er i henne? Altså, hun vil syntes det er fantastisk at du bryr deg så mye om henne sålenge du ikke blir innpåsliten. Fortsett å bry deg og fortsett å vær deg selv! Du ser hvor nerme henne du har kommet bare ved å gjøre det, så fortsett med det.

 

Slutt å sitt å tenk så mye. Skriv det ned på forumet her og bli ferdig med det! Det er ikke i hodet ditt ting skal skje, det er sammens med henne det skal skje. Ikke begynn å tolk hvordan hun kanskje føler for deg og slikt. Det fører deg bare inn i en tanke-labyrint uten åpninger. Selv gråt jeg vekk noen dager i den labyrinten, og det unner jeg ingen andre. Tenk heller på hvor hærlig denne følelsen er, og hvor heldig du er som har henne å være glad i!

 

Stå på Ustedalen!

Lenke til kommentar
ingen synspunkter på mitt problem fra forrige side?

5288012[/snapback]

Litt vanskelig å forstå alt, men utifra hva jeg skjønte virker det som det beste vil være å prøve å legge det som skjedde bak deg, og heller oppføre deg normalt med henne igjen. Alle gjør ting de føler er feil da.. Og vokser av det.. :)

5288826[/snapback]

 

gå tilbake til slik det var før er nok ikke ett alternativ, så blir nok til at jeg kommer til å trappe tilbake kontakten med henne tror jeg. når jeg tenker på henne nå, føler jeg ikke glede slik som før, men heller selvforakt. kommer nok til å gå over med tiden, men er nok redd begge sine følelser for hverandre er forandret innen den tid. er kanskje like greit med en pause fra kjærlighetslivet også, med mindre ting utvikler seg med hun fra jobben, som virkelig begynner å gro på meg :p

Lenke til kommentar

Tror kjæresten min egentlig er dritt lei av meg og unngår meg til jeg slår opp. Jævlig feig løsning, men det e jo ikke akkurat som eg ikke har sett det før...

 

Uansett ka det e så e det en helt sykt tankeløs og hensynsløs måte å behandle noen på. . :hrm:

 

Søren om eg gidder å være den kjipe som slår opp rett før jul!

 

(postet i deppetråden også)

Lenke til kommentar

hvor lenge har hun virket litt tilbaketrukket? om det er over lengre tid, ville jeg nok satt ett spørsmålstegn ved oppførselen hennes, men om det bare er snakk om en dag eller to, tror jeg nok ikke det er noe å ta sånn på vei over.. kanskje hun bare har en dårlig dag eller noe hun også

Lenke til kommentar
Hun er forresten veldig kort i svarene på msn enda. Blir som oftest ett "hehe", og ikke noe mer. Det gjør meg gal. Har så lyst å bare snakke med henne i flere timer, uten stopp. Kanskje jeg skal begynne å svare kort med henne jeg også? :ermm:

 

Vi har så å si sjeldent snakket sammen på telefonen. Bare et par ganger, men da har det vært noe "spesielt"..

5294762[/snapback]

 

Kjenner meg fryktelig igjen ... Føler ofte at hvis jeg begynner å snakke om noe så blir det nesten som en monolog..ikke så kjekt, men noen er bare sånn. For alt du vet kan det være hun finner svarene dine facinerende og liker å se/høre hva du skriver/sier..

 

Ikke alle som finner det lett å åpne seg på nettet heller. Msn kan gjerne virke litt kaldt eller upersonlig..

 

Litt skummelt å snakke i tlf da :p Og det er jo ikke kjekt å ringe noen som aldri ringer tilbake..føles mer ut som man maser på noen som egentlig har "bedre ting å gjøre". Da er det lettere å sende melding..

Lenke til kommentar

Dette var jo en fin tråd :)

 

Nå på tirsdag er det juleball her på skolen, og jeg har ikke bedt noen :| (Jeg er gutt, bare så det er avklart). Har på en måte sett meg ut ei jente, men vet ikke helt hvordan jeg skal få bedt henne ut på en ordentlig måte, pluss at tusen tanker surrer i huet på meg (hvordan, når, hvor, hva hvis "nei", hva gjør jeg eventuelt etterpå, dansing(hvordan,når),hva så etter ballet osv). Altså, er i den oppfatning at jenta "liker" meg, men på den annen side er jeg også liksom en "outsider", ikke på en negativ måte, men i forhold til henne. Vi er liksom så forskjellige.

 

Noen råd/kommentarer/tips annet?

Lenke til kommentar

Ahh...nå er tida snart inne. I morgen drar jeg til Japan for å treffe min elskling og tilbringe jula med henne :) Har ikke sett henne på 3 måneder! Dere kan tenke dere hvor mye jeg savner henne, kommer sikkert til å gråte på flyplassen! *drømme seg bort* Kommer til å holde rundt henne om omtrent 30 timer...

Lenke til kommentar

Skjønner godt at du ikke liker det de andre gjør mot deg, det kan være en skikkelig turn-off. Men om det virker som om hun er omtrent som deg, litt flau over det, tror jeg du har god sjans. Og hvis jenteflokken hennes dytter henne mot deg, har de antakeligvis minst en mistanke om at hun liker deg. Cheer up, ustedalen, tenk på dette på juleballet, og si hva du føler for henne.

 

Iguil: Kjenner du henne godt? Hvis du ikke er veldig close med henne bør det være en ide å få henne i prat først om alt fra kjærlighet til sure gymsokker, så kan du mot slutten sirkle deg inn mot poenget og spørre: " det hadde vært koselig å gå med deg på juleballet. Vil du være daten min?"

Etter min mening blir det litt barneskole å bare gå rett bort å spørre, og deretter gå fra henne, spesielt hvis du ikke prater mye med henne. Men det er mulig det er jeg som er rar da...

Lenke til kommentar

Der har du rett Smebo. Går ikke an å bare spørre så fort som mulig for å så ta beina fatt. Jenta har kanskje ting hun lurer på og som det vil bli flaut å spørre om seinere. Som f.eks. skal vi møtes før og gå dit sammen? eller bare møtes ved lokalet?

 

Hvis du får spurt henne og hun sier jah bør du ta med en blomst eller noe. Alltid pluss i boken det. Men ikke gjør det for høytidlig...heller avslappet og med noen fine komplimenter. En god ide å si noe om kjolen hennes i hvert fall..

Lenke til kommentar
Men hvorfor er jeg en så utrolig DUST at jeg ikke klarer å snakke så mye med henne når andre folk er i nærheten? HVA FAEN FEILER DET DEN LILLE HJERNEN MIN? :cry: Gir noen meg et skikkelig godt råd på dette, skal jeg være evig takknemlig!

5299039[/snapback]

 

Hør her, kamerat. La meg spørre deg om en ting: Hvorfor gidder du å bry deg om hva folk sier og gjør når du er i nærheten? Du liker henne, og den nyheten er tydeligvis gammel i nærmiljøet. Greit nok at du blir flau, det blir tydeligvis hun også. Men tingen er at med såpass umodne folk rundt deg (vet ikke hvor gammel du er, men dette lukter fjortiss) må du venne deg til det uansett. Tror du situasjonen vil forandre seg hvis dere to blir et par? Neppe. Så bare hold hodet ditt høyt og sleng en nonchalant "Fuck off" til idiotene. En annen grei huskeregel er at hvis du ikke viser at du er flau, synes de ikke det er morsomt heller.

 

Angående dette juleballet: sett stemningen. Kjøp en rose, gi henne komplimenter for kjolen, kjøp CHAMPAGNE! Slå deg litt løs. Stor fallhøyde, kanskje, men hvis det funker blir det den beste kvelden du har hatt på en stund ;)

 

Og sist, men ikke minst: Du må ha troen på deg selv! Ikke analyser hver minste ting hun sier og hver minste ting hun gjør. Det eneste du oppnår med det er å bryte deg selv ned i grubling, og du blir aldri sikker om du gjør noe riktig eller ikke. For å avslutte legger jeg med et sitat en vis mann kom med i en sang:

 

Whether you got naps, braids, waves or no hair

Without esteem for yourself, homie, you goin' nowhere

 

Vi heier på deg, alle sammen. Hold your head, og lykke til!!

Endret av Oovz
Lenke til kommentar
............................... osv osv ;)

 

 

Merket denne flauheten ganske sterkt tidligere i uka. Han som går i klassen hennes hadde altså snakket med henne den dagen, og vi sto nede på statoil og "snakket" om dette. Var sannsynligvis ganske rød allerede da.. Når vi så går til bussen, kommer jo selvfølgelig hun og vennefloken hennes.. Da begynner jo de jeg er med å selvsagt rope at hun må vente på meg.. Når vi kommer opp til de, begynner de og dytte meg inn mot henne.. Venninene hennes gjorde det samme med henne. Så begynte jo folk og si at jeg måtte holde henne i hånden osv... Tror jeg aldri har vært så flau i hele mitt liv.. Jeg snakket ikke med hun der en gang :dontgetit: .. Men det virker som hun er flau hun også... Men hvorfor er jeg en så utrolig DUST at jeg ikke klarer å snakke så mye med henne når andre folk er i nærheten? HVA FAEN FEILER DET DEN LILLE HJERNEN MIN? :cry: Gir noen meg et skikkelig godt råd på dette, skal jeg være evig takknemlig!

5299039[/snapback]

 

hva med å ta det med litt humor? ta godt tak rundt henne, og klem henne inntil deg og overspill maks? funker ihvertfall topp for meg, men så gir jeg nokså f..... i akkurat slike ting da.. ser ikke helt problemet med at de gjør dette, bare du ikke tar det så alt for seriøst.. lag litt moro ut av det.. ingenting bedre enn at du får henne til å le, istedenfor at dere begge står der og bare rødmer.. hun vil nok føle seg mye mer komfortabel også, hvis du gjør dette.. virker jo som om hun liker deg også.. husk, jenter liker gutter som kan få dem til å le ;)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...