Gå til innhold

Lykke til med ny regjering!


Anbefalte innlegg

tom waits for alice, det vet nok du også :p

Vi betaler alle skatt, ikke kun de fattige, syke og eldre. Og med den rødgrønne regjeringen ser det ihvertfall ikke ut til at disse gruppene vil betale mer enn før (men heller ikke mindre). Men de med stor inntekt vil betale mer. Det er nok vi alle som betaler for det, ikke kun enkelte grupper. Og formålet er jo at alle skal bruke eiendommen også...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Dét er sant. Men det kunne man jo også sagt om alt annet. Hvorfor gi skatteletter til rike mens fattige sulter?

Fordi at det er et spørsmål om hvor mye vi "alle" skal bidra. Noe annet er hva man faktisk bruker pengene på når man først har tatt dem.

 

Hvorfor sette ned bensinpriser mens fattige sulter?

Fordi bensinprisene rammer både fattige og rike, gamle og syke også. Den rammer den enslige moren som skal kjøre tre unger til barnehage og skole like mye som den rammer den rike som skal til jobben.

 

Hvorfor bruke masse penger på kristne kirker og andre religiøse grupperinger mens fattige sulter? Osv.

Nei si det. Jeg synes at kirkene kunne privatiseres og leve av medlemsavgifter. Det er ikke noe mål for meg at staten skal finansiere folks trosliv.

 

Geir :)

Lenke til kommentar
Hvem sier det er de fattige, syke og eldre som betaler?

Sosialistene selv vel! Når Bondevik-regjeringen har brukt penger på noe som ikke er fattige, syke, eldre eller skole, så har de "stjålet" penger fra disse sakene.

 

Hvorfor skal ikke samme logikk gjelde for sosialistene selv når de bruker penger på noe annet?

Lenke til kommentar
Men pengene kunne fortsatt vært brukt på de eldre hvis de ikke ble brukt på strandtomter på Oslos beste vestkant? Et sted må jo pengene tas fra. Vi øremerker jo ikke skattepengene vi betaler inn, men stoler på at de brukes fornuftig...

 

Geir :)

Men nå er ikke problemet penger her i landet det vet vi alle og om regeringen tar X anntall millioner av renteinntektene på oljefondet for å sikre allmenheten rettigheter før pampene sluker alt, mener jeg er riktig . Dette er områder som kan komme flere generasjoner tilgode .

De er vel en av de tingene oljepengene er tiltenk i utgangspunktet. :hmm:

Lenke til kommentar
Men nå er ikke problemet penger her i landet det vet vi alle

Så hva gjør det da om de som er sparsommelige eller jobber hardt istedenfor å bruke alt på øl eller late seg sparer seg opp litt penger og får beholde mer av det?

 

og om regeringen tar X anntall millioner av renteinntektene på oljefondet for å sikre allmenheten rettigheter

Men hva med fattige/syke/gamle/skoler?! Hvert øre du ikke bruker på disse går direkte ut over disse gruppene! Skandale!

Lenke til kommentar
Jeg vet ikke om dette har vært oppe, men for å være på den sikre siden..

 

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=107717

 

Dette er jo faktisk horribelt, synes ihvertfall jeg..

Dette ender i tragedie.

Fy faen. Skal man få ekstra skatt for alt over 600 000? Og toppskatt for alt over 400? Dette er sinnsykt.

Det er ca 10.000 mennesker her til lands om tjener over en million i året (bonuser ikke medregnet). Dette er er en minoritetsgruppe som venstresiden elsker å utnytte.

 

Det er høyst urettferdig, men det gir vel enkelte en god følelse å leke Robin Hood, selv om de er langt fra noen Robin Hood. Det er snakk om dråper i den store sammenhengen. Skatteintektene utgjør ikke mer enn ca 15% av statens inntekter. Dette er bare meningsløst idioti. Nok et tilfelle av maktarroganse.

 

 

For ordens skyld:

http://www.aftenposten.no/nyheter/okonomi/article1121577.ece

Lenke til kommentar

Kunne fått stranden 20 mill. billigere

 

Oslo kommune var nemlig i gang med et opplegg som kunne sikret 90 meter badeplass for 10 millioner, uten at det offentlige satt med ansvaret for Bakkes problemvilla i tillegg. Nå har de rød-grønne fått strandlinje og villa til 30 millioner.

 

- Vi var bare interessert i stranda, ikke i boligen. Den kan ikke brukes til noe annet enn hus, forteller Fabian Stang (h) i bystyret i Oslo.

 

Allerede i april innledet han samtaler med Bakke og nabo Rolf Wikborg. Planen var at Wikborg kjøpte villaen, og fikk en ti meter bred "korridor" som utvidet hans tomt. Til gjengjeld skulle Oslo kommune kunne glede byens innbyggere med 90 meter strandlinje og utvidet friarealer fra Bakkes tomt til resten av det populære huk-området. Oslo kommune skulle betale Wikborg 10 millioner for arealet.

 

Geir :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...