Jump to content
Sign in to follow this  
Hansa92

Uønsket ikon på verktøylinjen

Recommended Posts

Hei

 

Jeg har ett uønsket ikon på skrivebordet der det står "trygg fjerning av maskinvare", når jeg går innpå den står det at jeg skal velge den enheten jeg vil koble fra elelr løse ut... dette gjelder de to hdd'ene mine... :(

Hva skal jeg gjøre for å få vekk denne ikonen? (jeg vil helst ha den helt vekk og ikke bare skjule den)...

 

Glad for all hjelp :D

Edited by Hansa92

Share this post


Link to post
Kommer den opp igjen om du velger høyre mustast -> avslutt? (jeg har ikke sett den igjen etter jeg gjorde det)

Det går ikke å avslutte den, når jeg høyreklikker står det bare Trygg Fjerning av Maskinvare... :thumbdown:

Share this post


Link to post

Hvorfor vil du ha vekk denne? Er jo meget kjekk hvis du vil koble fra eksterne enheter uten å slå av maskinen. Jeg vet at det er mulig å koble dem fra uten å bruke denne funksjonen, men jeg tør ikke gjøre det etter x antall recoveryjobber.

Share this post


Link to post
Hvorfor vil du ha vekk denne? Er jo meget kjekk hvis du vil koble fra eksterne enheter uten å slå av maskinen. Jeg vet at det er mulig å koble dem fra uten å bruke denne funksjonen, men jeg tør ikke gjøre det etter x antall recoveryjobber.

EDIT: Misforsto litt :blush:

 

Søk litt på forumet, så finner du ut hvordan den fjernes ;)

Edited by sigen

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...