Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hjelper ikke med et nytt superstadion hvis de sørger for at Liverpool kommer enda lengre unna PL-trofeet enn vi er i dag. Jeg kan se saken fra Hicks og Gilletts side også med økonomien og slikt, men det burde de tenkt på før de kjøpte en så stor klubb. Jeg støtter definitivt Rafa i at de nok ikke innser hvor viktig det er å jevnlig få inn forsterkninger for å kunne henge med teten, spesielt når vi de siste årene har slitt med å etablere oss i kampen om trofeet. Og ellers får alle nesten bare be til alle høyere makter de skulle tro på at vi kommer oss videre i Champions League, for det vil ha stor innvirkning på transferbudsjettet.

Lenke til kommentar
Supporterne skal hvertfall støtte Rafa på kampen på onsdag!

 

Hewitt: http://www.anfieldred.co.uk/2007/11/25/spr...fa-on-wednesday

Jeg greier ikke å være på Sandon 9pm når kampen starter 9.45pm. Men jeg skal definitivt synge og skrike hva enn jeg må synge eller skrike for å støtte Rafa på kampen, ja. Håper Rafa sitter til desember og du skal over på Man Utd-kampen, for da vil det være ekstra viktig å vise støtte til Rafa siden Hicks og Gillett skal overvære den kampen. Da kan de få budskapet langt inn i ørene.

Lenke til kommentar
Angående United-kampen så fant jeg ut en forferdelig ting her om dagen: jeg sitter på flyet når den går. Herregud så irriterende.

oshea.jpg

 

Vel, hvis du ikke kommer deg til Liverpool på egenhånd før den tid, så må du hvert fall være med på den forumturen vi har snakket litt om tidligere neste sesong, med forbehold om at det blir noe av den, noe jeg håper på. :)

Kan vi ikke slå oss sammen på en sånn tur? Leie hånd i hånd gjennom f.eks. Liverpool eller Manchester :)

Lenke til kommentar

La oss for all del håpe at Rafa blir og at situasjonen bare er missforståelser. Håper at dette laget starter mot Porto i CL.

 

------------------------------------------- Reina ------------------------------------------

 

Finnan ---------------- Carragher -------Hyypia/Agger ----------------- Riise

 

Babel ------------------- Gerrard -------- Mascherano/Alonso ---------------- Benayoun/Kewell

 

----------------------------- Torres ------------- Kuyt ------------------------------

Lenke til kommentar
Benitez nær sparken i Liverpool?

 

 

Gawd, jeg blir sinna om amrikanerne sparker Rafa.

 

Håper ikke dette skjer, og om det skjer, håper jeg Mourinho tar over skuta, er vell bare han som kan gjøre en like bra jobb som rafa.

 

Håper for all del at dette ikke er sant, Mourinho i en annen engelsk klubb en Chelsea vil jeg ikke tenke på engang :(

Men da tare vel ikke lang tid før Lampard og Gerrard spiller sammen på midtbanen på klubb og landslag da :p

 

Nå har vel egentlig ikke Liverpool behov for hverken Terry eller Lampard, menmen.

Lenke til kommentar

Fat Frank kan holde seg langt unna klubben vår. Mourinho kan vel uansett ikke trene en engelsk klubb før til sommeren.

 

Edit: Godt og lese at Rafa ikke går frivillig hvertfall. Kan se ut som vi mister en midtstopper i januar, regner med at det er Garay det er snakk om. :( Ganske spent på hvilke bosmanspillere det snakkes om til sommeren. Får håpe vi får kjøpt Masche for noe av det vi forhåpentligvis selger Sissoko og evt. Crouch for da. Alonso er også blitt linket til Atletico i det siste. Da skal vi jaggu meg ha mye for han altså, eller eventuelt Aguero i byttehandel, det hadde vært saker!

 

Edit2: Jasså, Kaladze vi mistet. :hmm: Rutinert og grei spiller, men synes heller vi bør satse på noe yngre, men kunne jo ha funket veldig fint som cover, men nå er han jo ikke aktuell lenger pga G&H. Litt skuffende, og jeg støtter Rafa i at G&H tydeligvis ikke har peiling på overgangsmarkedet siden de ikke er villige til å diskutere det før United-kampen. Gillett har vel sønnen sin på plass på Anfield også, han må da kunne greie og videreformidle noe? Nei, hele situasjonen er skuffende, men det kan jo se ut som det begynner og løse seg litt opp også.

Endret av ErlendRU
Lenke til kommentar
Noen som la merke til at Rafa hadde byttet ut dressen, med treningsbukse mot Newcastle?

Muligens et bevisst trekk av Rafa for å vise det han sa på pressekonferansen for noen dager siden, hans interesse er å trene og lede laget.

Det var det jeg tenkte på jeg også. Virket jo nesten som han gjorde det for å provosere litt, har aldri sett han i et slikt antrekk på kamp før, kunn dress og jeans. Om dette var tilfellet synes jeg det var en morsom "aksjon".

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...