Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Blir sikkert godt for han om Aquilani blir nå. Kanskje en fordel for Aqua også, som hadde litt problemer med å finne seg til rette i Liverpool sist han var her.

 

Nå som denne dealen er i boks får vi se videre. Siden Maxi har forlatt oss, er det kanskje nærliggende å tro at vi får inn en ving i løpet av vinduet?

 

 

EDIT: http://www.liverpoolfc.com/video/interview/12013-borini-s-first-interview

Endret av MagnusW
Lenke til kommentar

Nå som denne dealen er i boks får vi se videre. Siden Maxi har forlatt oss, er det kanskje nærliggende å tro at vi får inn en ving i løpet av vinduet?

Tipper vi henter mer enn en ving egentlig. Snakk om Theo Walcott, Ramirez, Denisov, Lewis Holtby og Julian Draxler. Samt Joe Allen skal vist levere en transfer request, som åpner han opp for overgang til Liverpool.

 

Vi får se.

Lenke til kommentar

Hjelper ikke på ving-situasjonen at BR prøver (meget aktivt)å selge Downing heller. Maxi, Kuyt, Bellamy(meget mulig) og Downing ut, da sitter vi ikke igjen med mange kantspillere.

Gode nyheter for Sterling da.

 

Om Downing forsvinner så er jo det bare positivt? Taler ganske sterkt om at vi vil ha inn noen andre.

Lenke til kommentar

Vi får se. Det som skjer, det skjer.

 

Downing sin historie hos oss(så langt?) irriterer meg. Husker fortsatt det løpet han hadde mot S'Land over 3/4 av banen, der han dro av seg en god del motspillere, før han satte skuddet i tverra. Sitter med en følelse av at han kunne fått en annen sesong om den hadde gått inn.

Lenke til kommentar

Synes Downing har fått all for hard medfart av mange her. Som Leo sier, så skapte han massevis av målsjanser, men medspillerne var nærmest vaksinert mot å score kunne det virke som. I tillegg hadde han selv en del hårfine misser, som ofte endte med stang ut istedenfor stang inn - men det var han jo ikke akkurat alene om heller i fjorårs sesongen. Jeg synes det er synd om vi selger ham nå, da det kun var snakk om marginer før han hadde blitt helt istedenfor syndebukk. Jeg har fortsatt trua på'n i alle fall!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Noen som finner videoen som lå på Youtube med navnet "World's best attack"? Var mot Atletico Madrid. Det som er litt moro i den er at selv der ser man den elendige touchen til Kuyt. :p Noe som nok i stor grad gjør at han i kommende sesong mer enn noensinne ville slitt med å få spilletid.

 

Når det gjelder Carroll er det ikke vanskelig å forstå de som mener han ikke vil passe inn i BRs spillestil. Samtidig er det for ille å sende han bort når han endelig ser ut til å ha spilt seg litt inn. I tillegg vil vi gå på et enormt økonomisk tap hvis vi skulle selge han nå. Jeg vil absolutt beholde han. Vi er heller ikke akkurat bortskjemt med antall spisser i stallen og med all respekt for Borini er han ikke fra øverste hylle så vi kan ikke bare hente hva vi vil.

 

Virker som om Maxi ville dra selv og da er det greit nok. Egentlig ikke så mye mer å si, men hadde i grunn gjerne beholdt han videre. Bellamy henger vel litt i løse lufta ennå, men jeg håper inderlig han blir. Er litt av en joker å ha på benken. Vi må ikke glemme at spillestilen vi legger opp til nå kommer til å medføre mye frustrasjon/stanging. Da kan det være et sjakktrekk å sette innpå en Bellamy/Carroll for å ha et alternativ.

 

Sendes forresten PL-kampene kommende sesong på TV2 PL? Forstår det slik at man kan se preseason der og.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...