Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Enig. Jeg synes de gjorde et godt poeng i studio i dag; selv om isolert sett dette ikke var noen god kamp av oss, så ser man hvilken innsats spillerne legger til grunn under Dalglish, kontra Hodgson. Og dette var i tillegg en kamp hvor vi ikke spiller for annet enn æren. Vi hadde aldri sett en jobbeinnsats som dette under Hodgson. Spillerne ser opp til Kenny, han har deres respekt og supporternes ytterste respekt og tillit. Det er vel så viktig som selve managerferdighetene, og noe som taler for Dalglish i det lange løp.

Endret av Hewitt
Lenke til kommentar

God jobb også av Robinson, så vidt fått hår på pikken og har stålkontroll på siden sin.

Enig i at han gjorde det bra, men ikke perfekt. Men herrefred, debut i hui og hast borte mot Arsenal, og i tillegg lynfarten til Walcott å hanskes med en god periode, han gjorde det veldig bra. Etter at Rafa la om akademiet, har vi fått opp utrolig mange spennende unggutter, både karer som har fått vise seg litt og karer som enda ikke har fått noen førstelagssjanser. Vi går en spennende tid i møte, la oss bare håpe at flere av disse greier å ta stegene videre. Elsker Rafa for akademirevolusjonen hans alene.

 

Nå venter jeg bare til Carragher er 100% fit igjen. De minuttene han var bevistløs var forferdelige, har opplevd lignende. Skada tungen og lepset i to år. Skummelt som faen det der...

Det var forferdelig, og er alltid forferdelig når slikt skjer. Helt siden Enerly-episoden blir jeg uvel hver gang sånt skjer, uansett hvem det skjer med. Kan som eksempler har vist være potensielt utrolig farlig og er dessverre den store risikoen ved fotball. Stygge skader som beinbrudd betyr ingenting i forhold til skader som potensielt kan oppstå av dette.

Lenke til kommentar

Klart Dalglish ikke har gjort seg skyldig i det samme som Rooney (som ja, var altfor strengt). Rooney skrek inn i kamera til seerne, Dalglish snakker med en annen person. Selv om straffen Rooney fikk er altfor streng, er det to vidt forskjellige situasjoner og kan ikke sammenlignes. Men jeg føler jeg meg ganske sikker på at Kenny får en straff av FA, spesielt siden det var sagt til en annen manager. Sikkert én kamp.

 

Edit:

Erlend, jeg hadde glemt at han fikk noen minutter i forrige sesong. Men det var vel så lite at det knapt teller. :p Ellers har han jo vært med i troppen en del i år, men ikke sluppet til før nå.

Endret av Hewitt
Lenke til kommentar

Du sier noe her. Og ingenting hadde vel vært mer gledelig om han plutselig skulle vise seg å være en slags erstatter. Selv om jeg var stor fan av Masche når han var her (bortsett fra avsluttningen som var forjævlig) så er det vel heller ingen tvil om at Spearing er enda mer likandes og ærlig også.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...