Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg er egentlig mest bekymret over at Rafa tydeligvis ikke greier gjøre noe med spillerne. Hva er det som skjer i klubben for tiden? Vi har hatt en enormt lang formsvikt nå, klart at de utenomsportslige tingene ikke har hjulpet, men ... Både spillerne og Rafa burde likevel greie å gjøre langt bedre enn dette.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf

Hva skal Rafa gjøre bedre? Hvis en million i uken og Liverbirden på brystet ikke er inspirasjon nok for spillerne så kan de dra til helvete.

Endret av Slettet+9817234daf
Lenke til kommentar

En trener skal greie å motivere spillerne sine til å spille bedre, evt. true dem med livet. :p Dette har vart i en så lang periode nå at jeg begynner å lure på hva som skjer på bakrommet. Spillerne er elendige, og ingen greier å gjøre noe med det? Samtidig gjør han mange feil i dag. Han starter med Aurelio, Benayoun og Kuyt, som jeg mener er tre spillere som ikke burde spille mye og hvert fall ikke i samme kamp. Han utelater Pennant (og delvis Riise) helt fra troppen, og Babel begynner som vanlig på benken. Synes dette er svake avgjørelser av Rafa.

 

Når det er sagt støtter jeg ham fullt som jeg alltid har gjort, og mesteparten av skylden legger jeg på spillerne. Men Rafa har et ansvar han også.

Lenke til kommentar

Nei det ser ikke bra ut om dagen... Spillere som Carragher og Finnan var jo sikrere enn banken i fjor, men i år har de også gjort mye rart. Og når heller ikke de som har vært våre beste spillere i år (Gerrard og Torres) klarer å bidra med noe særlig, ser det ikke spesielt lyst ut. Det verste er at vi taper fortjent, selv om vi hadde utrolig uflaks med hvordan tapet skjedde. :cry:

Lenke til kommentar

Carra og Finnan var sikrere enn banken,dessverre var det Nokas banken :(

Vi trenger en bedre spiss til Torres,

Kuyt må ut,sagt det før og sier det igjen!

 

Stabilitet trengs, Rafa`s tordentaler har blitt veike(antagelivis)

Det verste er at vi møter West Ham i opphentingskampen,taper vi der, eller vinner vi ikke der så ser det mørkt ut for liverpool.

 

Må Rafa ty til Einar Gelius?

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf

Når jeg tenker meg om er det å prøve å skrive saklige vurderinger av sitt lag etter et tap litt det samme som å prøve å sjekke opp i dame i fylla etter at du har spydd på henne, så jeg skal holde kjeft, spise pizza og snuse meg i søvn.

 

...shite

Lenke til kommentar

Lenge siden jeg har vært innom her nå. Men har så mye frustrasjon inni meg at det er på tide med et comeback...

 

Er så fortvilet over hvordan vi spiller om dagen, går nesten ikke ann å få sagt det. Og som White sier, det går ikke å vurdere eget lag etter et tap. Rett og slett bare elendig, noe må snart gjøres.

Lenke til kommentar

Det er en stund siden jeg snakket om vår innsats i PL. Jeg finner ikke motivasjon lenger, vi er i sikkelig dårlig form om dagen. Dette hjelper ikke på det elendige humøret mitt gutter. Men jeg fikk en e-post fra TIA, og slutten på den gjorde noe med meg:

 

Thanks for your time, keep the faith

 

Jeg håper vi kommer i en bedre tid snart... Intil da får vi bare støtte LFC, som vi alltid har gjort...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...