Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Fabinho har virkelig blitt den spilleren vi drømte om. Spørs om Keita noengang vil forsvare prislappen, han kan i hvertfall la seg inspirere av hvordan Fabinho gradvis har blitt en av lagets viktigste spillere. De kom vel på samme tid. Nærmer seg et ganske komplett lag, når alle er tilgjengelig. Neste brikke blir bredde i stallen, i tillegg til å holde på våre beste naturligvis.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Problemet med Keita er jo at han ikke snakker bra Engelsk, spørs hvor komfortabel han føler seg i klubben. Vil tro det påvirker måten han spiller på og stabiliteten osv.

 

Keita har allrede bevist at han kan være en god spiller. Det trengs tydeligvis at han integrerer seg bedre i klubben og landet så vil han nok blomstre som spiller.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Heilt normal oppførsel av spurs. Ikkje sur på dei for å prøve å blokke og drøye tid. Det eg vil til livs er kulturen som har fått lov til å slå rot i fotballen rundt dette. Dette gjelder alle lag, dog dei er nok verre i sør europa. Få dommaren til å slå blodhardt ned på det. Eller få inn effektiv speletid (dog då er eg redd for reklamepauser midt i kampane).

 

Har sett en del rugby nå under Rugby VM og blir igjen påminnet hvor mye bedre dette med tidsregning og videodømming fungerer i rugby. Tiden går stort sett hele tiden, men kan bli stoppet, videodømmingen er et eksempel fotballen bør følge, den er eksemplarisk.

 

Slik som ting har utviklet seg i fotball med folk som later som de blir skadet og slutten på det med båre og at spillerne behandles i lang tid på banen for smågreier, så bør regelendringer vurderes. Få slutt på skuespilleriet også, bruk videodømming og gi gule kort for filming konsekvent.

Endret av zeebra
Lenke til kommentar

Det er noe skrtelsk med Lovren. Du vet han er egentlig ganske god, men du vet også at den neste tabben ikke er langt unna. Joel Matip leser spillet mye bedre enn Lovren, derfor er han som regel ikke på etterskudd slik det virker som om Lovren er.

 

Dessverre har Liverpool noen stoppere som blir langtidsskadd litt for ofte. Jeg vil nok for min del helst seat Joe Gomez spiller mer fremover.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...