Gå til innhold

hva er så bra med World of Warcraft?


Anbefalte innlegg

hei...

jeg lurer bare på hva det er som er så bra med World of Warcraft? hvorfor gidder dere sitte mangfoldige timer foran dataen og spille det? Broren min spiller det masse, og har spilt det litt selv også... men det er jo ikke noe spenning i det? det går ikke så fort liksom. så hva er så morsomt med det da? vil gjerne høre hva dere WoW fans synes...

PS: har ikke spilt det mye, så er ingen ekspert. :p

 

-klem, Loco-flirt- :)

 

edit: skrivefeil

Endret av loco-flirt
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
det er bare underholdning, jeg greier ikke å beskrive det, tror jeg trenger supportgruppe, min 5 dag uten å spille wow og jeg går gærn :no:

hehe, ja jeg forstår at det kan være underholdene...sikkert... mange får hekta når de først begynner...

yeah akkurat det somhar skjedd med meg, har aldri spilt noe sånn før :D

Lenke til kommentar

Seriøst det er vanskelig å forklare, jeg spiller det for å bli level 60, spille med mange av vennene mine på battleground med teamspeak å eige med gode taktikker. Jeg vil også veldig gjerne vere i high-end instances som MC og onyxia! (vanskelige bosser osv) Jeg vil ha gode items, og bli en god spiller, det eneste jeg har glemt er at jeg burde gjøre andre ting på fritiden min, istede for å ødelegge den med WoW.

 

Jeg er seriøs når jeg sier dette: Om du absolut vil begynne med et slikt spill, en kompis spiller det, du blir mye fortere level, du kommer deg raskere fremover i spille, og der teller skills i stedenfor hvor mange timer du har spillt, for jo mer timer du har spillt, jo bedre er du i WoW. Jeg vet ikke om du liker slike spill, men jeg tror jeg vil anbefale GW om du vil prøve, jeg angrer på jeg kjøpte wow, du blir seriøst ganske avhengig, men nå etter 3 uker uten wow, har jeg klart å gi slipp på det nesten. Nei, jeg har mistet lysten for spill der jeg må spille utrolig lenge for å få noe bra til, for å så angre over alle de andre tingene jeg kunne bruke tiden til, Fks. få meg ei dame:P

 

Sakt av en som har spillt wow helt siden det kom ut: IKKE kjøp wow, ver så snill å ikke gjør det, jeg tror det er mange som føler det slik som meg!!

Lenke til kommentar

genetex, Jeg var på lanparty hos en kompis. Det var skummelt, aldri før har jeg vært på dataparty uten å spille Counter-Strike. Alle bare satt og spilte WoW. Noen ville ikke bli med på men etterhvert slengte de seg på de også, de fleste som hadde lvl 60characters laget nye charactere for å hjelpe de nye mest mulig igang.

Jeg satte igang Battlefield 1942 server etterhvert og etterhvert som folk kom innpå der ble det fort ganske god og hyggelig stemning slik jeg kjenner fra tidligere lan. Men folk gikk lei (4000tickets til hvert lag per brett var en dårlig ide) og spilte WoW for seg selv igjen. Sviddprosenten på popcorn og pizza var høy.

WoW er ikke som alle andre spill, det er iallefall helt sikkert.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-t9DveYkZ

World of Warcraft er så utrolig stort, og det sosiale aspektet er noe av det som trekker meg mest inn. Har omsider blitt level 60, og jeg gleder meg til å begynne å rocke opp de seriøse end-game tinga som Onyxia.

 

Men jeg synes selve veien til level 60 er vl verdt turen, og jeg har aldri forstått hvorfor folk vil kjøpe seg en character.

 

Jeg tror man vil se fler og fler MMORPG'er etterverdt, spillprodusentene har en garantert inntektskilde for en god stund og folket vil jo ha det.

Det vil vel bli en sterk konkurranse i dette feltet når fler og fler kommer, så det blir vel som nå, at det er en to-tre store.

 

World of Warcraft er et spill du egentlig bør kjøpe, det er 500 da med en mnd spilletid, så koster det litt under 100,- for hver mnd, og det er mye spilleglede for penga.

Lenke til kommentar
World of Warcraft er så utrolig stort, og det sosiale aspektet er noe av det som trekker meg mest inn. Har omsider blitt level 60, og jeg gleder meg til å begynne å rocke opp de seriøse end-game tinga som Onyxia.

 

Men jeg synes selve veien til level 60 er vl verdt turen, og jeg har aldri forstått hvorfor folk vil kjøpe seg en character.

 

Jeg tror man vil se fler og fler MMORPG'er etterverdt, spillprodusentene har en garantert inntektskilde for en god stund og folket vil jo ha det.

Det vil vel bli en sterk konkurranse i dette feltet når fler og fler kommer, så det blir vel som nå, at det er en to-tre store.

 

World of Warcraft er et spill du egentlig bør kjøpe, det er 500 da med en mnd spilletid, så koster det litt under 100,- for hver mnd, og det er mye spilleglede for penga.

Det finnes jo allerede utrolig mange mainstream, og like mange om ikke flere mindre kjente MMORPG-spill som ikke har kommet ut i lyset, så personlig tviler jeg på at MMORPG-er vil få den helt gigantiske bølgen.

Lenke til kommentar

Da WoW først kom til Norge, var halvparten av klassen min utålmodig på at butikkene skulle åpne, og med en gang de gjorde det, stakk de ut.

Midt i timen.

For å kjøpe det.

De fikk de siste kopiene i Trondhjem den runden:P

 

I tida fremover hørte jeg så mye lovord om det, men ble litt skremt over hvor opptatt de var av det, og hvor hekta de var.

De brukte all tida på thottbot og allakhazam, og hadde ikke tid til Age of Kings eller CS lenger.

Skolen ble ganske enda mer kjedelig.

 

I april/mai var jeg nede hos en kompis for å se hvordan det sto til med ham.

Hadde ikke sett ham siden februar, men fant ut at det var på tide å se hvordan det sto til med karen.

Da jeg kom inn, fikk jeg se noen av char'ene han hadde på WoW, og han spurte om jeg ville prøve.

"Så klart, hvorfor ikke?" svarte jeg...

Sånn gikk det til at jeg starta en NE Rogue, spillte den til lvl 4, dro hjem og var forever addicted :p

Da spillet kom i norske butikker igjen, samtidig som de nye serverne (Frostwhisper osv) dukka opp, var det førstemann til butikken, drit i skolen, for å kjøpe det, så med en gang (ca) Spaceworld på Trondhjem Torg åpna, sto jeg der for å kjøpe WoW.

Resten av skoledagen var et helvette, og jeg satt med maur i rompa og venta på å komme hjem for å spille.

Det ble ei fin helg med ikke så alt for mye spilling, men veldig mye kluss og mas med trådløst ADSL fra Telenor. =/

 

Så etter en måned med heftig spilling og noe levling (aldri vært så hekta på akkurat det), kom det som et sjokk den dagen da kontoen min var fryst!!! Min gratismåned var over, og jeg kom plutselig og rått tilbake til realiteten med det faktum at jeg MÅ betale, så da var det bare plutselig å begynne og arbeide litt svart for å tjene litt penger til å betale, få det overført på VISA-kortet og sette i gang spillinga igjen.

 

Dette gikk fint helt til plutselig en dag i sommer, da jeg prøvde å logge på, fant jeg ut at kontoen min ikke fungerte.

Etter mye om og men og mas til Blizzard, kom jeg frem til at noen hadde hacka accounten min, og da jeg etter en ukes tid endelig fikk den tilbake, hadde jeg slitt med nevroser og var redd for at alt jeg hadde var ødelagt og fjerna, alt jeg fant var en lvl 16 Orc Shaman ved navn Urge på Deathwing. Ikke noe mer. Han lever ikke lenger, for å si det sånn.

Har aldri takla å spille horde. For meg har det alltid vært night elves. Female sådan. Gnomer går også an.

Små female ting med rosa musefletter for the win! :D

 

Alt i alt, så er World of Warcraft ikke noe du starter med for å spille nå og da (da skal du være flink om du klarer det), men noe du spiller ca hver dag, skaper en egen liten realitet (det har jeg alltid hatt, men kjekt og få enda en) og få flere venner (og fiender).

 

Du får mange venner, det er veldig sosialt, det trener deg opp og gjør deg bedre (nei, ikke bare i dataspill, men andre sanser også), og du får oppleve et veldig vakkert (til tider, alveland for det meste) landskap og mange interessante figurer.

Du kan også fordype deg i gamelore :)

Lenke til kommentar
jeg syns WoW var 75% smerte, og 25% glede, og med så stor smerte prosent, sluttet jeg å spille spillet etter en stund,.

Spilte du PvP server Xanitra? Jeg merker at mens mange går lei PvE-servere er det mange som har mye sterke følelser angående fienden på PvP servere. En kan aldri tape på en PvE server slik en kan og vil, igjen og igjen, tape på en PvP-server.

 

Jeg tror at en fin hybrid mellom PvE/PvP kunne vært noe i retningen av at PvP-flagget forsvinner etter vesentlig mere tid enn 5minutter. Noe i retningen 5timer eller kanskje så ekstremt som 48timer, det ville skapt et skille mellom de som vil queste ifred og de som sanker inn Honorpoints.

Det eneste PvP-tilhengerne trenger å gi avkall på er muligheten til å drepe de som helst vil queste ifred og neppe angriper ettersom de gjerne er talentspeccet til PvE og dermed sjanseløse i en 1on1 fight mot en bedre rustet PvP-"kriger".

Det er mange muligheter, jeg syntes ikke Blizzard har gjort noen imponerende jobb med måten man blir PvP-flagget på og måten dette forsvinner igjen. På PvE-server er det for rolig mens PvP-servere kan minne om en dårlig western film. Stabler med lik i Splintertree, Gadgetzan, Booty bay og ikke minst Blackrock Mountain beviser det.

Lenke til kommentar

Jeg er kanskje ikke som alle andre men min glede i WoW er faktisk PvP, og hovedsakelig det. Jeg på en måte småkoste meg opp til 60 på min andre char, rogue. Nå som karakteren er veletablert og som jeg vil ha den holder jeg meg bare i BG og steder det er mye alliance (for pvp action) . Guilden går i MC og jeg er selfølgelig med der når jeg kan.

 

Dette er pga wow er veldig variert og utfordrende når det bla kommer til player vs player, horde vs alliance. Koser meg, får fiender, får utfordringer, får respekt.

 

Prøv wow du! Om du er ikke er hardcore geek, som meg, så klarer du ha ditt vanlige liv ved siden av( men advarer deg om å komme deg ut når du blir kåt på female humans, snakker av egen erfaring!)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...