Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
manchester United slo Liverpool i helga. det beviser at Manchester United er bedre enn Liverpool! For ellers hadde Liverpool slått United!

5500851[/snapback]

Feil. I beste fall kan man si at United var bedre enn Liverpool i 90 minutter. Det er selvmotsigende å hevde at et lag som slår et annet nødvendigvis er bedre enn det tapende laget. Anta for eksempel at United slår Liverpool, mens United og Liverpool henholdsvis taper og vinner mot Blackburn. Da er United -- ifølge deg -- bedre enn Liverpool, men dårligere enn Blackburn. Liverpool, på sin side, er bedre enn Blackburn, men dårligere enn United. Ettersom Liverpool er bedre enn Blackburn, og Blackburn er bedre enn United, må Liverpool også være bedre enn United. Vi har imidlertid stadfestet at Liverpool er dårligere enn United. Din såkalte logikk innebærer således at United er både dårligere og bedre enn Liverpool samtidig.

 

Hvilket lag som er best, avgjøres over en hel sesong, eller kanskje til og med flere sesonger, ikke på grunnlag av en enkelt kamp.

Lenke til kommentar

Det er ingen logikk i fotball... Just face it...

f.eks: City ligger på 10.plass, united på 2.plass... City slo nylig manu, men manu er jo faktisk bedre enn city...

 

Men jeg liker det du sier, for manu er bedre enn pool... Er en stund siden pool slo united på tabellen, og enda lengre siden pool vant ligaen... Sist gang var vel i 89' eller noe sånt.. Correct me if I'm wrong... United vant sist i 2003... og et par sesonger før det og...

Lenke til kommentar

Nettopp sett 1.omg av burn-Manu...

Jeg kan ikke beskrive hvor oppgitt jeg er...

Det første burn målet var griseflaks... van der sar var 1 mm unna å ta den..

det andre målet var en super-duber-über tabbe av rio

straffen... jeg veit ikke hva jeg skal si.. det DUMMESTE jeg har sett... Brown løper mot dødlinja, og ballen spretter opp i hånda hans BAK han...

Det var 150% ufrivillig... jeg byner snart å grine...

 

edit: og som kommentatoren på c+ sa: tre mål på en sjanse for b'burn...

 

:ohmy::realmad:

Endret av azzman
Lenke til kommentar
Ja, men å slippe inn 2 mål er ikke bra. EvdS gjør tabber, evra klarer ikke posisjoneringen i forsvar og Silvestre kan dra til helvete. Kan noen selge denne mannen snart?

5555368[/snapback]

Vi scorer 4 mål, og du sipper over at vi slipper inn 2. I tillegg kan du umulig kalle målene tabber, headingen til Mcbride var umulig og gjøre noe med. Uansett, både Blackburn kampen og Fulham kampen var noe av det mest underholdende hittil i PL i år.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...