Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Jeg har fri til helga og ingen planer. Skal vurdere det sterkt om det er verdt den "lange" turen bøddy. Vi høres av på facebook ila uka. :)

Absolutt. Jeg har fri mandagen etter, så det begynner å ligne noe.

 

Corey. Lillebror satt med den gule og grønne Newton Heath drakta med 11-Giggs på i dag. Føltes rett og slett ikke tilfeldig engang da Giggsy putta 1-2.

Endret av niko.
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Fra nr#1 Berbalover til Drugis og resten av verden. Seriøst? Er anklagene retta mot headinga han bomma på, eller har du noe annet? Ikke noe vondt i mot Dimi naturligvis, ettersom han er nr 1 i mine øyne over alle andre fotballspillere, samt mennesker, i verden, men han har null fremtid i klubben i forhold til Welbeck. Helt siden, og til og med før, druseren hans mot Stoke (Manucho assist :dribble: ) har han vært en å satse på. Å la Welbeck få fulle kamper nå, som vi attpåtil vinner, er gull. Hele laget sleit i dag, men Danny viser ved fler anledninger god forståelse. "Talentløse Welbeck" vil jeg ha meg frabedt fra og med nå.

Han gjorde vel ikke stort annet enn å bomme på 100%-sjanser gjennom hele kampen. Og med Chicharito som har flyttet inn i offside er det godt man har Scholes og Giggs.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...