Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er bedre at han slår skuddene vekk enn å drite seg ut og gi returer der han prøver å holde ballen.

 

Uten tvil en lovende keeper, gode reaksjoner og "tar det umulige", likevel er jeg redd for at teknikk og rutine ikke er god nok der det fort kan komme lette mål og muligens keepertabber. Slik er det med en unggutt, men gleder meg til å se han i Uniteddrakten og kan virkelig bli en stor keeper.

Lenke til kommentar
Manchester United manager Sir Alex Ferguson will be honoured by a university on Wednesday for his "outstanding contribution" to sport.

 

The 69-year-old will be made a doctor of the University of Stirling.

 

The visit will take Ferguson back to his footballing roots in central Scotland, where he played with Falkirk from 1969 to 1973.

 

Glasgow-born Ferguson also started his managerial career at nearby East Stirlingshire in 1974.

 

The university said the award will recognise Ferguson's "great distinction in the field of sport and the general public arena".

 

He will be presented with his doctorate by the university chancellor, broadcaster James Naughtie.

 

The ceremony in which the football boss is being honoured is one of four graduation ceremonies taking place at the institution today and tomorrow.

 

Snart blir det Lord Ferguson

Lenke til kommentar

Dette ser jo bare mer og mer lovende ut foran neste sesong, selv om det har ligget i kortene lenge at han skulle signere en avtale. Godt at det blir bekreftet så man slipper alle ryktene.

 

Gleder meg til å se han i aksjon for laget nesten sesong, jeg bare gleder meg..

Lenke til kommentar

Da er arvtakeren på plass. Ikke min absolutte favouritt men blant en rekke navn jeg har tro på. Nå gjelder det bare at vi satser på han. Han må få ha en tabbekvote til han blir eldre og får mere erfaring og har fått kommet seg inn i laget. Han kommer ikke til å ose den tryggheten som Sar gjorde

 

Fornøyd med signeringene så langt. Gode spillere. En del av dem briter. Nå er det den sentrale midtbanen som må styrkes

Lenke til kommentar

Herlig transfervindu så langt! Vi har gjort tre klassekjøp, og ingen av de tre spillerne har kostet over £20 mill, en gang. :dribble:

 

Atlético Madrid er mitt lag i Spania, så har sett ganske mange kamper av han, og kan utvilsomt si at han er en konge keeper. I tillegg er han jo bare 20 år, og kommer til å kunne stå for oss i årevis fremover. Så lenge han ikke blir missfornøyd i klubben, og vil bort, eller blir skadet, trenger vi ikke å tenke på å kjøpe ny keeper på godt over et tiår. Det er deilig. :thumbup:

Lenke til kommentar

De Gea viste en del følelser når han hodt pressekonferanse på sin gamle hjemmebane. Å reise til England og spille for Manchester United er et stort steg for en 20 åring

 

Også er det litt sånne ting man får når man avler opp spillere selv også. Spillere blir følelsesmessig knyttet til klubben på en måte som den nye klubben sjelden klarer å skape. De aller aller fleste talentene som drar fra oss gjør hva de kan for å komme seg inn på førstelaget. Phil Neville har flere ganger sagt at å forlate oss var det vanskeligste valget han har tatt, men han som De Gea sier at det var det rette valget for karrieren

 

Link: dagbladet

Lenke til kommentar

Jesus, nå begynner jeg virkelig å bli bekymret. Manchester United har sikret seg tre gode spillere (man kan naturligvis argumentere med at de Gea er svakere enn van der Sar per dags dato) som alle hever et lag som sist sesong vant Premier League. :|

Alle hever stallen. Men blant disse kjøpene er det bare Young som kanskje styrker førstelaget. Alt avhenger av hva som som kjøpes sentralt på midten.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...