Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Riise har vært god siden han kom inn. Det som gleder meg mest med denne kampen er at Chelsea gjør en ny dårlig kamp. De har ikke vært det superlaget jeg fryktet å møte i år, noe som betyr at vi har alle muligheter til å ta PL for fjerde gang på rad.

 

Men uansett vant de "6" poeng kampen mot oss, og det blir ikke lett å ta inn på de i år. Jeg tror fortsatt de tar ligaen i år, de har en manager som vet hva han driver med og de har ekstremt lette kamper nå mens spillerne er vekke i ACN. Tror ikke Utd kan vinne ligaen i år, det hadde vært for mye. Spesielt mtp skadene vi har hatt i forsvaret. Uten de hadde vi jo meget mulig hatt 6p mer nå allered etter kampene mot Villa og Fulham tatt i betrakning.

 

Ligaen er ikke så realistisk i år spør du meg, men vi får nå se.

Lenke til kommentar

Vi får se, vi har muligheter til å gjøre det ja men 4 år på rad, spesielt etter vi selger Tevez og Ronaldo sammen med DE skadene vi har hatt i år; det hadde gjort det hele helt sykt om vi hadde klart det. Kan bli spennende, la oss bare håpe at vi klarer å slå Wigan på en overbevisende måte sånn at vi holder oss bare 2 poeng bak the Blues.

Lenke til kommentar
Vi får se, vi har muligheter til å gjøre det ja men 4 år på rad, spesielt etter vi selger Tevez og Ronaldo sammen med DE skadene vi har hatt i år; det hadde gjort det hele helt sykt om vi hadde klart det. Kan bli spennende, la oss bare håpe at vi klarer å slå Wigan på en overbevisende måte sånn at vi holder oss bare 2 poeng bak the Blues.

Ser du på det som urealistisk å vinne 4 på rad eller vinne ligaen i år? Det er jo helt klart realistisk at vi vinner i år, tatt i betraktning hvor elendig alle toppelagene faktisk er i år. Om du hadde sagt det for 4 år siden, med de samme forutsetningene ville det være urealistisk.

Lenke til kommentar

Tenkte mest på hvor stor prestasjon det hadde vært å vinne PL 4 år på rad. Altså, hvis man ser på Chelseas økonomisk styrke blant annet. Hvis man ser på hvor god manager Wenger er (litt spesiell situasjon akkurat der siden de har fått ny stadion og sparer penger osv) osv. Så først og fremst tenkte jeg på det å vinne PL 4 år på rad. Men ja, skadene i år + salgene våre (ikke minst erstattere; Owen, gud bedre; Valencia, "helt greit") så blir det vanskelig å vinne ligaen. Spesielt når vi taper to kamper som vi vanligvis hadde ihvertfall tatt 4 eller 6 poeng i allerede nå grunnet den utrolige skadesituasjonen som nettopp skjedde hvor 2 av våre beste midtbanespillere måtte spille som midtstoppere + en BACK fra B laget til Stoke. Så ja, vi får nå se. De poengene der var ganske viktige å få med seg når ligaen er så merkelig i år.

 

Spennede blir det ihvertfall. :)

Lenke til kommentar

Vinduet åpner igjen om drøye tre dager. Ikke noe jeg gleder meg noe særlig til. Kjenner jeg Fergie rett, blir det ingen store spillere inn i januar. Og Chelsea kommer nok til å kjøpe stort. Ting hadde vært så mye bedre dersom UEFA ikke hadde fjernet straffen til Chelsea i dette overgangsvinduet.

Lenke til kommentar
Hvem i alle dager skal Chelsea kjøpe til det laget de har nå? Tviler på at de kjøper bare for å erstatte Kalou / Drogba / Essien / Mikel i den måneden de vil være borte, for så å henvise erstatterne til benken.

 

Vi, derimot, MÅ handle. Med mindre Diouf slår til og blir en ny Solskjær.

Hvem de skal kjøpe? I teorien kan de kjøpe hvilken som helst spiller de vil. Chelsea er gode til å gjøre nettopp det du nevner, det har vi sett flere ganger de siste årene.

 

Diouf blir ingen stor spiller med det første i hvert fall. Bare fordi han dominerte i Norge (dabbet faktisk av den siste delen av sesongen), så blir han ikke automatisk god i PL. 4-5 kamper er vel det han får i sesongen, med mindre alle spissene skader seg.

Lenke til kommentar

Jeg synes Chelsea er like dårlige hvis ikke dårligere enn oss, først og fremst føler jeg at vi kan holde følge med Chelsea helt til slutten av sesongen. Arsenal derimot har et godt angrepspill og fungerer (som oftest dårligere uten Fabregas, men man ser helt klart at det er en plan i angrepspillet). Chelsea er inne i en dårlig periode, det er vi også, men alle vet at hvis vi får i gang maskineriet så er vi minst like farlige som Chelsea. Chelsea har gode spillere, men de mangler fortsatt samme type spiller som oss, den kreative som kan skape noe ut av ingenting. Joe Cole er det nærmeste de kommer en sånn spiller, og han har ikke stått frem når Chelsea har slitt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...