Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Sir Alex snakker om "krangelen" med Ando og Carrick

 

“There is no issue at all. What you’ll find is they are not playing. When that happens people make an issue of it. But stuff about a dust-up with Anderson is absolute rubbish. We had Fletcher and Scholes back for Wigan so it was just a matter of freshening it up. We are also trying to push Darron Gibson on as much as we can because the boy has improved at a fantastic rate of knots. There is no reason other than that.”

 

Ellers generelt mye god lesning fra SAF i den linken :thumbup:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Herregud Hyrlend, hvor epic var ikke det! Det er, helt ærlig, det største fotball øyeblikket i mitt liv, enda United ikke var med. For meg personlig større enn 99. Jeg gråt som ei kjærring av glede på Corner Sportspub SF og jeg er stolt av det. Det er kanskje den eneste PL kampen jeg har sett med faren min, som holdt med Leeds i den kampen for min del så United skulle vinne PL. Glemmer ikke at han jublet høyt (sindig kar, sjeldn vare) når Viduka bøyde den opp i krysset.

Jeg satt på en avsidesliggende pub langt borti helvete, måtte sykle 2mil i 10 minus fra hybelen jeg bodde på. Men det var faen så verd det. Har noen minner jeg liker bedre, å det er nok Juventus i 99 pluss finalen i 99. Å ligge under 2-0 etter FUCKINGS INZAGHI, fy faen så surt det var. Jeg gråt. X antall straffer skulle vi hatt, så scorer Keane! Fy faen så deilig det var, jeg ble spontan forelsket i Keane der og da. Å følelsene er like sterk enda, så kommer Yorke målet, deretter det avløsende målet hvor man ser Yorke og Cole i en perfekt symbiose! Fy faen som jeg jublet!

Lenke til kommentar
Ikke vondt ment, men jeg mener Bergkamp - Henry var fullt på høyde med Cole - Yorke.

 

Takk for det ;) Bergkamp og Henry var en fantatisk duo, men dog mer usynlig duo. Mange har ikke fått seg med at alle magiske ting Henry klarte å komme med, var pga Dennis Bergkamp og hans vakre pasninger.

 

For meg er Cole og Yorke en hakk bedre duo, tidens duo vil jeg påstå :) Med Henry og Bergkamp like bak.

Endret av Fox
Lenke til kommentar
Par timer igjen til kamp nå, satser på noen heldige resultater i kampene før.

 

+ to timer...

 

 

Skal selvfølgelig bort i dag, så kampen må tas opp og sees når jeg kommer hjem i kveld. Så får satse på en god kamp jeg kan glede meg over når jeg kommer hjem og er litt "små-full".

 

Jeg håper vi ser dette laget i dag:

 

Foster

 

Neville - Vidic - Evans - Evra

 

Valenica - Fletcher - Giggs - Nani

 

Berbatov - Rooney

 

Så får jeg/vi håpe at Fletcher og Giggs klarer å gjøre det samme i dag som de gjorde hjemme mot Chelsea i fjor.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...