Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Sending: Du har helt rett. Fikk ikke det med meg. Dog er da ikke noe "bad luck protection", men "extreme bad luck protection". Samtidig så sier han at det ikke er noe tidsbasert system, så jeg lurer da litt på hvordan dette "extreme bad luck protection"-systemet fungerer. Høres ikke ut som at det har noen særlig stor innvirkning i så fall. Det var i hvert fall ikke særlig oppklarende..

 

Men ja, jeg burde klargjort litt mer hva jeg mener. Det var noe tidsbasert jeg mente i utgangspunktet, da jeg skjønner ikke helt hva det andre systemet skal gjøre, rent konkret. Betyr det da at det er et system som følger med på hvor mange ganger du har åpnet emissary caches, pvp kister, pve kister osv. uten å få en legendary, og at sjansen øker etter lang tid? Da blir det jo tidsbasert igjen på sett og vis.

 

xClaymanx: Ifølge Hazzikostas så fikk de ikke en vesentlig større sjanse, men at det var snakk om en bug som gav dem en ørliten større sjanse for legendary nr. 2. Det ble jo "bekreftet" på reddit at sjansen var vesentlig større fordi alle eksemplene som ble lagt frem var fra folk som var griseheldige.

Lenke til kommentar

Ja, ok :)

Da er vi inne på luck delen igjen :D

 

Fortsatt bare en jeg kjenner som har fått legendary, og han spiller ikke spessielt mye i forhold til andre jeg kjenner.

Og som ble postet av LarZen for en stund tilbake der han aldri fikk legendary på main, men startet på Pallyen sin. Og fikk en legendary ganske så kjapt.

Lenke til kommentar

Ja det er ikke lett å forstå hvordan det fungerer, men det er nok minimalt med hjelp man evt får fra ett slikt system.

 

Men det eneste jeg kan se for meg er slik som du sier ja. At det registrerer hvor mange emissary du har åpnet, hvor mange boseer du har drept, osv. At sjangsen for å få legendary øker minimalt, typ 0,001 eller noe per gang.

Lenke til kommentar

Det var vel snakk om at det var en feil i spillet ved release.

Alså.

De som hadde fått sin første legendary hadde vesentlig større sjanse på å få sin andre enn at folk fikk sin første.

Dette skal ha blitt rettet opp for lenge siden.

 

Men om jeg quoter Sending! korrekt så blir det slik.

Du spiller og spiller men får ingen legendary. Da skal det starte en event som gir det større og større sjanse på å få den legendaryen.

Nesten som Arena og dampening om man vil.

Den største feilen var at de ikke tok vekk alle legendaries etter at de fikset feilen

 

Hvordan er det world boss fungerer egentlig? Kan du kun drepe en i uka? Altså den du får world quest for?

Kan drepe den så mange ganger du vil, men kun få loot 1 gang, eventualt 2 ganger med bonus roll

Så i teorien så kan du få loot 2 ganger ved å ikke rolle på bonus loot første gangen

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Å ta vekk legendaries fra folk hadde ikke vært en god løsning, spesielt ikke om det stemmer at fordelen de fikk mot legendary nr. 2 var marginal. Dog er det kun Blizzard som vet hvor stor fordelen var.. Det plager meg ikke i det hele tatt at folk har flere legendaries. Problemet er at jeg ikke har fått nr. 1 ennå :p

 

Holder forøvrig på å lvle en fire mage, og det er et slit. Er 99 nå med 29% crit, noe som funker særdeles dårlig. Gleder meg ikke til å lvle i Legion akkurat nå så må kanskje legge fire på hylla til jeg skal kjøre dungeons på 110.

Lenke til kommentar

Vil tro fire mage er bra i gruppe ja. Vet ikke hvordan det er i legion, men du kan liksom ikke velge å vrake i critgear mens man lvler i wod i hvert fall. Ble litt bedre når jeg fikk bedre gear i starten av Nagrand, men det var bare litt overraskende. Har lvlet ørten chars til maks opp gjennom og gammelt innhold er liksom aldri noe du tenker over. Du høvler over alt uansett, men kan ikke huske å ha følt meg så svak rett før jeg skal begynne på det nye innholdet.

 

Men men. Er 110 og dungeons jeg ser frem til, så lvlingen får bare bli som den blir i mellomtiden. Det hjalp heller ikke at jeg var litt speccet for dungeons :laugh: Glemte at jeg lvlet til 80-85 gjennom dungeons. Ikke at det utgjør store forskjellen, men likevel.

Lenke til kommentar

Min firemage er bare 101 men syns da jeg klarer meg helt greit i både single og multitarget. Men har ikke vært i dungeons enda såklart. Det er mye critting uansett siden den phoenix skillen alltid critter, må bare huske å ikke brenne av alle 3 på rappen og waste crits (aka gratis pyroblast).

 

Er det noe type addon som er "best" å bruke for Mage? Har ingenting UI endringer nå.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Liker hverken videoer eller å lese så mye, så jeg ser bare på det grunnleggende, som stats og talents etc

Kanskje min spillestil ikke gir høyeste dps som en kan få, men det driter jeg i så lenge det funker for meg og jeg gjør god nok dps

Så langt har jeg aldri kommet på førsteplass i e-peen, men jeg har heller aldri kommet på sisteplass

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...