Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ding 40 og felsteed. Jøje meg, så kjekt. :)

 

Skummet fort gjennom patchnotene, og det var litt der som var litt.. muffens. At rep-leeching i AV blir eliminert er jo greit, men jeg tror AV kommer til å bli mer gigantiske 40vs40-kamper for å få max rep. Hvorfor skal folk stikke vekk fra det store møljeslagsmålet for å ta graveyards?

 

At flurry ble neste 3 hugg istedenfor 15 sekunder er bare råttent. :(

post-5643-1141462621_thumb.jpg

Endret av psilocybe
Lenke til kommentar
Skummet fort gjennom patchnotene, og det var litt der som var litt.. muffens. At rep-leeching i AV blir eliminert er jo greit, men jeg tror AV kommer til å bli mer gigantiske 40vs40-kamper for å få max rep. Hvorfor skal folk stikke vekk fra det store møljeslagsmålet for å ta graveyards?

 

At flurry ble neste 3 hugg istedenfor 15 sekunder er bare råttent. :(

5697670[/snapback]

 

Heldig hvis mangler jeg usle 1k for og bli exulted der, man får sikert nesten ikke muligheten til og levere inn repene du har samlet opp. Men jeg skulle gjerne likt å lese mer nøye på hva som gjør at man blir kicka fra den av'n du er i.

 

flurry har altid vært at man slår 30% fortere de neste tre huggene, men innen for en hvis tid.

Lenke til kommentar

Nå holder AQ eventen på Shadowsong på og vi skal grinde rep i hele dag utenfor silithus.. Men det var en ting jeg lurte på. Jeg trodde at du måtte levere inn Bloodlords (I BWL) head inn for å få factionen BoN.. Men så skjønte jeg det slik at under AQ eventen, så var det 10 timer du kunne få opp rep med dem.. Er dette rett? Er det bare disse 10 timene du kan få

rep med dem før du leverer hodet inn? Eller får man rep nå uansett når man går i AQ osv?

 

Er litt forvirret..

 

Og en annen ting. Alle snakker om disse silithus questene.. The calling, Breaking the code osv.. Er dette cenarion Hold quests?

 

Har aldri vært oppdatert når det gjelder nye quests og nye ting egentlig...

Help!

Endret av Edmund Blackadder
Lenke til kommentar

Rep kan du få også etter åpningen, da inne i AQ40. Hvis du får Head of Broodlord-questen og får hodet kan du farme insekter i Silithus som dropper Silithid Carapace Fragment og du får 200 rep med brood of nozdormu for å levere inn 200 stykk (dropper 1-3 fra hver mob og kan fint farmes med 2 personer).

Lenke til kommentar

Haha, så herlig irriterende. Til vanlig pleier vi å ta Onyxia lett, uten noen større vanskeligheter, men i dag gikk det ikke like greit. For det første var vi bare 30 stykk, men den største svekkelsen fant sted da:

 

1) Deep breath kom og drepte store deler av DPS-gruppen.

 

Og ...

 

2) Noen ble fearet inn i til whelpsene.

 

Sistnevnte var ikke så katastrofalt, men likevel unødvendig og kostet oss både tid og mana. Det hele endte med en sviende whipe på 1%. :\

Lenke til kommentar

Åpningen av AQ er ferdig og 10 timer med rep grinding begynner å ta på nå. Fikk 20k rep med BoN og får enda mer i AQ40. Vi drepte første boss på noen få wipes, men vi sliter veldig på andre bossen. Noen som har drept den og som har noen tips btw?

 

Ellers så var det en veldig stilig instance med masse kul grafikk og en forandring var det heldigvis. De spesielle mountene dropper veldig ofte også og de er veldig artige. Eneste jeg må si på trashmobs, er at de er veldig rogue-unfriendly. Thorns , thunderclap (damage) og masse faenskap som gjør roguelivet veldig vanskelig.

 

På første bossen er det ganske stilig når folk blir MCet og de blir like stor som de første trash mobsene i instancen. Da er poenget å sheepe seff.

Morsomt syn å se meg selv først som jævlig svær, så stunnet, rett etterpå sheepet, så i Frost trap fortsatt som en stor sau. :)

 

Dere kan glede dere hvis dere skal der en gang (og ikke er rogue).

Lenke til kommentar

MC med den nye guilden i dag :)

Alt gikk utrolig bra - totalt bare 4 wipes - en på Magmadar og en på Gehennas, og 2 på mobs, men ellers gikk alt ned på første forsøk :)

 

Var også første gang guilden prøvde seg på Sulfuron og Golemagg, og begge tok vi på første forsøk :D

 

Mye Felheart-drops, dog ingenting til meg, så jeg satser på å få Nemesis skullcap billig hvis den dropper av Ony på fredag :)

 

EDIT: *Sulfuron og Golemagg ;)

Endret av SGE7000
Lenke til kommentar

Gikk ganske bra her også, vi fortsatte på Geddon (1 forsøk), Shazzrah (2 forsøk, første gang for guildet), Sulfuron Harbinger (1 forsøk, også første forsøk) og vi titter nå på Golemagg nå.

 

Ingen spennende drops, bortsett fra Spaulders of Might. Sånt overlater jeg til tankene inntil videre.

Endret av psilocybe
Lenke til kommentar
En ting jeg har tenkt litt på, hvis blizzard fortsetter slik de gjør nå, blir det ikke utrolig vansklig og for nye servere å noen gang ta igjen de andre? :confused:

 

Begynner å gråte inni meg hver gang jeg hører om en ny 40-mans instance.

5701890[/snapback]

samma her :) .

Yes endelig lvl 60 og greier. Nå 3 instancer jeg må (kan) gjøre, og 5 raid drager + 1 demon. Oj... der kom to til, men siden man skulle samle inn 20000 av en blomst regna jeg med at den ble åpna til sommern eller no, men neeida da, åpna inatt den....

Venter egentlig abre på BC. Skal starte på nytt med en rl venn og noen venner av hans venner+++ :wee:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...