Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei drevne WoW spillere, håper dere kan hjelpe en som aldri har prøvd dette før med dette spørsmålet.

 

Jeg har blitt overtalt av noen kompiser å joine de i kveld, og slo til på en 10 dagers trial fra denne siden.

Har kommet så langt at jeg har laget en konto og installert downloaderen, men ligger rundt 250 kb/s på nedlastingen av de 5,4gb som spillet viser seg å være, noe som vil ta en liten evighet.

 

Lurte derfor på om det var mulig å laste denne ned fra en annen side eller via torrent, og så bare logge inn med kontoen jeg opprettet og det vil virke?

Planen var jo at vi skulle få spilt litt i kveld, så hadde jo håpet på litt raskere og mer normal nedlastingshastighet enn jeg får av denne klienten.

 

Får bare beklage om dette blir et dumt spørsmål, men vil ikke stoppe den nedlastingen som alt er i gang for å prøve noe som viser seg å være bortkastet tid :)

 

Pass på at du lastet ned trial for http://www.wow-europe.com hvis ikke vennene dine er amerikanske. I tillegg må du passe på at du laster ned World of Warcraft trial herfra - du prøver å laste ned trial til en ekspansjon fra de amerikanske sidene.

Lenke til kommentar

Hmm står fast litt med og velge hvilken char jeg skal spille for cataclysm, står i mellom Shaman (Elemental eller resto) Warrior (Fury eller prot) eller Paladin (Holy eller prot) ?

 

Hvis det er hovedsaklig for starten av cata, hadde jeg gått for Shaman'en - grei synergi mellom utstyr og morsom spillestil.

Warriors suger vanligvis noe helt for jevelig i starten av en expansion (men så blir de utrolig morsomme å spille henimot slutten av en expansion :)).

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132

Warrior er ihvertfall veldig gøy å lvle nå :D (71)

 

Ja, etter å ha spilt litt på warrioren min virker de utrolig morsomme å spille. Får se om jeg ikke spiller litt mer på min når jeg har fullført loremaster på mainen.

Lenke til kommentar

Hmm står fast litt med og velge hvilken char jeg skal spille for cataclysm, står i mellom Shaman (Elemental eller resto) Warrior (Fury eller prot) eller Paladin (Holy eller prot) Noen som har et tips til hvilken en jeg skal spille :p?

Jeg er glad i Prot pala for øyeblikket, men selv skal jeg spille druid.

 

Var jeg deg, ville jeg først finni ut hvilken rolle du vil ha, deretter klassen, eventuelt andre veien. Litt mye å velge for øyeblikket, start i en av de endene.

Mine preferanser:

Healer = Shaman.

Tank = Pala.

DPS = Shaman, Pala, Warr.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...