Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg mente ikke at battle net gjør at man får lag, har ikke lagd battle net konto.

Men mistenker at grunnen til at mange har fått stjelt kontoene sine er at andre har joinet stjelt konto med en battlenet konto. Dermed er blizzard sin fix å tvinge alle til å bruke battlenet.

 

De lagde dette problemet selv og jeg gidder ikke å gjøre noe ekstra for å få spille mere.

Endret av Døgnvill
Lenke til kommentar

Har laga meg battlenet account, men det funker ikke helt som det skal virker det som.

 

Får:

 

E-mail Verification Failed

 

This Battle.net account has not been verified. This may have been caused by repeated unsuccesful verification attempts, or by clicking an expired e-mail confirmation link. You may wish to send another copy of the verification e-mail through Battle.net account management.

 

når jeg trykker på den linken i verifikasjonsmailen. Og så prøvde jeg å logge inn for å få sendt en ny sånn mail, men da kom det "this service is not available".

Betyr det bare at battlenet er nede? eller kan jeg gjøre no for å få fiksa det? i såfall hva kan jeg gjøre?

Endret av Gloms
Lenke til kommentar

Nå som alle bare idler pga laggen, er det noen som kan forklare hvorfor Battle.net er sikrere enn den gamle løsningen? Tenker såklart for oss som har sterke passord/brukernavnkombinasjoner og rene PCer. For the record spiller det ingen trille for meg hva jeg logger inn med, og har alt linket, er bare litt nysgjerrig.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-NIoHlfL

Brukerne bes holde seg til sak og ikke person. Personangrep tolereres ikke, og i grove tilfeller vil den aktuelle brukeren bli fratatt tilgangen til forumet. Hva brukere mener om hverandre er ikke tema for tråden, og det er direkte ødeleggende for diskusjonen.

 

Innlegg med personangrep er blitt fjernet eller redigert. Brukere oppfordres til å benytte p_report.gif-funksjonen om man kommer over personfokuserte innlegg av negativ art, fremfor å kommentere det i tråden. På den måten kan moderator bedømme saken og vi unngår videre personkrangel.

 

(Dette innlegget skal ikke kommenteres, da det blir ansett som off-topic. Reaksjon på moderering gjøres eventuelt på PM.)

Lenke til kommentar

Det er et stort marked. Har du masse penger kan du kjøpe opp alt, og legge alt ut igjen dyrere! Har tjent tusenvis av gull på sånt selv ^^

Bruk Snart funksjonen på Actioneer, og legg til masse ting der, som du kjøper når noen legger ut for lav pris, også reseller du det litt senere.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...