Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
At han ble feit og har liten viljestyrke viser mer til oppdragelsen, det er morra man burde forske på.

 

Mange foreldre som ikke skjønner DET, ser ut som :/

 

Men det er også noe spilleren selv burde ta kontrollen over. Etter 5-6år med røyking tok jeg kontroll og slutta, ikke fordi det var usunt, skapte problemer eller andre klisjègrunner som media legger frem, men fordi jeg orket rett og slett ikke mer. Røyking ga meg ikke det jeg trengte lenger (stimulans, oppvekking, etc).

 

Sunn føkkings fornuft, er noe mange mangler har jeg merket. Etter flere år i forskjellige arbeidsmiljøer har jeg kommet til en ganske så obvious, bombesikker konklusjon: det er faen meg mange dumme mennesker/"sauer" der ute. Folk vil ikke tenke selv, da skjer DET media whiner om :)

Lenke til kommentar
Det viser bare at hun ikke aner noe om spille. At noen andre skal logge på spillet flere uker eller måneder senere og spille hans characters vil ikke bidra et f***ings fnugg til forskning annet enn å finne ut hvordan det føles å få /guildkick.

Åjoda. De skriver at de har kjøpt accounten og er forskere, og dermed får en guildkick. Dette fører til store avisoppslag om at spillere er kalde, kyniske og ikke har noe positivt å gi til nye folk. Alt for å sette spill i et dårlig lys.

Lenke til kommentar

Ikke ta dette så hardt, dere. Når jeg var liten var det samme hysteriet om VHS-spillere, at de ble så billige at "hvermannsen" kunne kjøpe dem.

 

HVA MED BARNA VÅRE? SKAL DE BLI TV-SLAVER SOM ALDRI GÅR UT OG LEKER BARE SER PÅ VOLDSFILMER HELE DØGNET OG BLI PSYKOPATISKE DRAPSMASKINER!??? BAN THIS SICK FILTH! HOLD FILMENE PÅ KINO! osv

 

Og det gikk jo greit fordet.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar
Typisk nok fikk jo selvfølgelig mamma meg til å lese den, og utover kvelden har hun flere ganger spurt om jeg burde gjøre noe annet enn å spille WoW og snakke med kompiser over VT. Typisk. -.-

 

Det er når jeg hører sånt at jeg merker det egentlig er lekkert med foreldre som ikke vet hva som er opp og ned på en PC.

Lenke til kommentar

Noen ganger er det kjekt å være 30 å ha egen kåk :) Vil tro din familie vil reagere med sjokk og vantro over at du vil flytte ut bare for å få lov å spille et dataspill i fred. Det er jo hinsides latterlig når du ser hva du selv skriver.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar
Vil tro din familie vil reagere med sjokk og vantro over at du vil flytte ut bare for å få lov å spille et dataspill i fred. Det er jo hinsides latterlig når du ser hva du selv skriver.

 

Hvis man er myndig så synes jeg det er helt rimelig å flytte hjemmefra dersom foreldrene ens stikker nesa for mye oppi det en holder på med, enten det er wow aller andre interesser. Er man under 18 får man jo ikke gjort så mye med det, da må man jo bare holde ut til man er blitt voksen.

Lenke til kommentar

Og jeg sliter fremdeles med å få min første char til level 70. Er sinsvakt kjedelig å levle nå, selv med quest helping addons er det et ork og slit å gjøre noen oppdrag.

 

Så blir vel en stund til jeg runder 70 med den karen, for det er kun instancer som er interesange å gå gjennom men det å finne en vetugga gruppe å spille sammen med er et prosjekt i seg selv. Paladin tank, alle vil ha en men ikke 1 dott skjønner hvordan paladinen opprettholder aggro og jeg ender med kick fra gruppen når jeg consecrater områder rundt meg og sender sauen i illsint maraton mot magen, magen springer som en dott gjennom hele området, dauer, og gir meg skylda for "Ikke å kunne spillet".

 

Tungt liv :p

Lenke til kommentar
http://www.aftenposten.no/kul_und/article2613826.ece

 

Denne fyren er sikkert medlem her, morra klikka pga han hadde 3600 spilletimer....

Jeg har 15600 bra morra mi ikke er her.

 

15600? Hvor mange årsverk er det egentlig, sju-åtte? Tilsier nesten at du omtrent utelukkende har sittet foran en skjerm alle waking hours de siste tre-fire årene? To each his own I guess.

 

Jeg som trodde mine 3000~ var mye, hihi.

Endret av Skugga
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...