Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Hvorfor er jeg en idiot som ungår å spille tamme comboer som ikke krever noe kordinasjon, skills eller teamplay? Jeg synes det er morsomerer å spille kombinasjoner som krever at man faktisk snakker sammen, og at man må jobbe hart for rating og kan smile når man oppnår noe, ikke bare GIEF MORE.

Jepp, Druid/Hunters med 2400-rating har det utelukkende fordi den kominasjonen er så god.

Oppe på 2400 vil jeg tørre og påstå at ting er litt annerledes, da kreves det faktisk skills for å komme dit, og da fortjener en hver combo å være der, imo. Men når det er snakk om 1800-1900, da blir jeg sur.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Hvorfor er jeg en idiot som ungår å spille tamme comboer som ikke krever noe kordinasjon, skills eller teamplay? Jeg synes det er morsomerer å spille kombinasjoner som krever at man faktisk snakker sammen, og at man må jobbe hart for rating og kan smile når man oppnår noe, ikke bare GIEF MORE.

 

EDIT: GRATULERER KULDESJOKK :D

 

() () () ()

_|_|_|_|_

|_ _ _ _ _| <--- KAKE

|_______|

 

Fordi du ergrer deg over det som ei lita tisserompe. Hvis du plages med det så kan du jo bare lage et mirror team og knuse de med din overlegne koordinasjon, dine skills og teamplayet til deg og partner?

Lenke til kommentar
Jeg gjør mer damage enn warrioren i Karazhan. :)

Løgn. Du gjør mye AoE skade.

Nei, han lyver ikke. Han snakker om warrior tanken (hvis derehar druid tank nå driter jeg meg ut :()

 

Men uansett Loeve, hvis vi lager mirror team vil vi ikke lenger trenger kordinasjon, teamplay og skills. Dessuten er jeg ikke så god i arena, da hadde jeg vel væært oppe på 2 tallet allerede.

Lenke til kommentar

Altså, hvis SL/SL lock og disc priest møter et mirror team, og de spiller på 2k rating, begge teamene har full vengeful. Da er de likt gearet, og likt skilla. Da går det en del på luck og taktikker - ikke teamplay og kordinasjon.

 

Dette er min mening. Men jeg var ganske sur da jeg kom med den første påstanden min etter å ha møtt dritt team etter dritt team, men jeg står ved at jeg ungår fag combo's og at jeg synes der morsomere å tenke når jeg spiller, enn å trykke på drain life og fear. (Satt på spissen, men du skjønner hva jeg mener).

 

EDIT: Lycan, class er du?

Endret av Ajaco
Lenke til kommentar

Luck-elementet har resilience tatt seg mye av. Resists er ett punkt, men i et outlast setup er det som regel ikke det det står på i lengden uansett. Taktikker er én ting, utførelse av dem er en annen. Man må lære seg å tilrettelegge spillestilen sin etter andre lags forskjellige måter å spille på, og ha god kommunikasjon. Er ikke dette teamplay og koordinasjon?

Lenke til kommentar

Poenget mitt er at enkelte classer (spessielt SL.SL locks) har veldig lett for å gjøre det bra i arena. Ikke fordi alle som spiller warlocks er über, men fordi warlock rett og slett er en for god class akuratt nå.

 

Og jo, eksempelet ditt er tildels teamplay og kordinasjon, men det er ikke like mye teamplay som hvis en rogue + frost mage skulle spilt sammen. Og på langt nær like mye kordinasjon. Altså, som frostmage.rogue combo på du time ALT, du må time burstene på damagen, du må time CC, så du ikke overlapper en sheep med en blind, passe på og ikke bruke AoE der hvor den man har CCet fienden (som mage bruker man faktisk masse aoe). Alt dette må snakkes om innenfor teamet.

 

Men som warlock og disc priest er det warlocken selv som styrer all dmg og CC, mens priesten holder han i live. Og hvis warlocken skulle bli lav på mana så kan han jo DRAIN mana så han tapper vår mage og gir til seg selv, eller så kunne han jo bruke life tap (disse fordelene har ikke mage, noe som igjen gjør at mer timing og smart bruk av manaen må til). Altså det krever MYE mindre kordinasjon for en lock + priest combo en for en mage + rogue combo, da locken styrer det meste av kampen selv mens han blir healet.

 

Leif har vel vært innom noen ganger, men det får gå, dere skjønner nok hva jeg mener for det.

 

BTW, verken skråstrek eller appostroff virker atm, så det ble litt rart noen steder.

Endret av Ajaco
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...