Gå til innhold

Creative Zen Sleek


Anbefalte innlegg

Er ikke helt sikker på om jeg følger deg i problemstillingen. Når min kjøres i now-playing modus, ser jeg kun informasjon om den sangen som spilles i øyeblikket. Kjører forøvrig med den firmware som var installert da jeg fikk spilleren.

Det samme ser jeg, men jeg bruker den nye "søppel versjonen."

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

En ting som er greit å vite. IKKE innstaller ny programvare fra creative sine sider til Playforsure versjonen av spilleren.

 

Det fungerer helt fint på den som ligger på cd`en som fulgte med spilleren. Bare velg komplett installering. Den nyeste oppdateringen har en tendens til å klikke ofte i windows xp. Så spar dere for bryderiet der.

Endret av UUnreal
Lenke til kommentar
Jeg bruker den nye firmware-versjonen, og jeg tenker på Now Playing-lista, dvs. den du får om du trykker en gang på midten av touchpaden mens du ser på sangen som spilles...

Ok, skjønner. Vel, smak og behag, jeg synes det funker fint sånn det er, blir som en vanlig spilleliste akkurat som f.eks. i winamp. Du kan jo hente ut detaljer om hvert av sporene nedover på listen ved å "høyreklikke".

Lenke til kommentar
Vær snill og si ifra hvis du får noe respons. Det hadde vært moro å i hvertfall prøve ut dette.

 

Hvis de gjennomfører noe sånt så vil det ta tid. Må jo ha mange gode innspill før oppgradere firmware. Så tar det tid å lage og implementere for så å sende ut.

Endret av UUnreal
Lenke til kommentar

Hei

 

Tenkte å dele mine erfaringer med zen sleek. Kjøpte spilleren for vel ca en måned siden og er sålangt godt fornøyd. God lydkvalitet, lettfattelig brukergrensesnitt og enkel filoverføring er bare noen positive sider. Batteritiden er forøvrig upåklagelig.

 

Det jeg imidlertid ikke liker er at jeg som så mange andre har fått mange støvkorn under skjermen. Dette finner jeg svært irriterende og det trekker ned et ellers godt kvalitetsinntrykk. Skal kjøpe dockingstasjon siden den overførings/lade løsningen som følger med er heller klønete og tilkoblingspunktet virker som et svært sårbart punkt når man bruker denne løsningen. Synes også creative kunne kostet på seg å sende med en ordentlig veske i esken, den tøyposen som følger med er en vits. Undrer meg også over hvorfor ikke zen sleek har utskiftbart batteri slik zen micro har.

 

En slektning av meg kjøpte nylig en zen sleek og erfarte en heller stusselig feil. Meny knappen nede til høyre som styrer ulike menyfunksjoner bl.a spillemodus virket ikke i det hele tatt. Jeg vet selvsagt at alle produsenter har enkelte feilvareprodukter, men generelt virker det som om det er et forbedringspotensiale på et par-tre punkter på kvalitetssiden.

 

Disse kritiske punkter til tross; Spilleren er for all del glimrende, men den har muligheter for forbedring når det gjelder finish og kvalitetsinntrykk.

Lenke til kommentar

Dette er et trygt kjøp. Har til nå ikke sett noen som har vært missfornøyd med denne. Kjempegod lyd, flott design, veldig fint brukergrensesnitt, liker godt medfølgende programvare for filoverføring. Den har også en god radio. Hvis du ikke skal ha den før til jul, kommer den kanskje til å være enda rimeligere også. Så svaret er JA, du bør kjøpe denne, hvis du er ute etter en spiller med stor plass og god lyd.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...