Gå til innhold

Den Store Poker Tråden.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Heisann! Ser etter et pokersett som kan kjøpes på butikk her i Trondheim. Vet de har på Clas Ohlson, men vil gjerne ha ett med tall på. Så er det noen som vet av noen andre en Clas Ohlson som selger dette i Trondheim?

 

På forhånd takk for svar!

Nettbutikk skader vel ikke? http://pokersupply.no/

 

 

Wp man. 64BIs er fint, godt å lese om folk som opprettholder brm. Lykke til med shottingen.

Ja, veldig viktig med BRM, iaff på HU siden 10 BI opp og ned skjer fort på 1k hender.

Lenke til kommentar

TILT er meldt!

 

Sitter først på NL25-bord. Plukker opp QQ. Action før flop, og jeg får med èn til flop som kommer J-høy. Jeg ender all-in på turn, og får syn fra JT. Ny J kommer på river, og jeg ryker på en $40-smell... Allikevel klarer jeg å komme meg opp, og sitter etterhvert på dobbel av startstack. Bestemmer meg for å ta med stacken over på NL50.

 

Etter et par hender plukker jeg opp KK, og det blir raise-reraise-reraise opp til 15 dollar preflop. Flop kommer J T 5 rainbow. Jeg byr ut og får syn. Går all-in på turn og får syn.

 

$108 i potten, og det kommer enda en T på river. Han viser AT og tar potten.

 

Poker er ondskapsfult! (Ja, jeg vet jeg vil ha sånne syn i lengden..)

Endret av Knut Marius
Lenke til kommentar

Hei.

 

Jeg er relativt ny her, men har spilt endel poker (live) og litt på nett. Meldte meg inn i en eller annen side for et år siden eller noe, gikk inn med 20$ og var oppe i ~60-70$ etter et par uker. Nå husker jeg derimot ikke hvilken side det var og hva brukernavn/passord etc er.

 

Så da kommer det jeg egentlig lurer på, hva for en side er det bra å melde seg inn på?

Vet ikke om så mange, men har sett litt på fulltilt og den ser (etter min mening) ganske ålreit ut. Noen som har erfaringer med den, eller andre sider som de har lyst til å dele? :)

 

Lurer også på om noen vet om det er lett/vanskelig å få ut penger fra ovenfornevnte side.

 

Mvh

Wampster

Lenke til kommentar

Sjekk e-mailen din ved å søke etter poker, siden du må ha fått e-mailer fra poker siden. Så kan du spørre etter nytt passord.

 

Fulltilt er en god side, men har et ganske høyt nivå på cashgame bordene i hvertfall, skal du registrere deg der husk å registrer via et poker-nettsamfunn så får du 27% rakeback.

 

Personlig spiller jeg på partypoker fordi der svømmer masse fisk. Mens Pokerstars har den beste softwaren etter min mening..

Lenke til kommentar

Problemet er at jeg husker ikke hvilken mail jeg joina pokersider med.. har et utall mailadresser siden jeg ikke vil få junk/spam til den jeg bruker.

 

edit: ikke det store probemet egentlig.. vil bare vite hvilke sider som passer for hvilke folk og hvor lett det er å ta ut penger etc

Endret av wampster
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...