Gå til innhold

NVIDIA 7800 GTX AGP Kampanje!


guNHEad

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

:p

 

Nei søren heller, satser heller på at Netshop / Komplett kommer med gode digitalkamera tilbud i forbindelse med sykkelturen.

 

Men skal en ha high end er det vel ikke noen grunn for å velge hk med agp, eller ???

 

og bortsett fra skrytefaktoren, hvor er behovet og for hvem andre en de som absolutt må ha det nyeste, hæ ?

Lenke til kommentar

Skjønner ikke hvorfor folk mener at AGP er begravet?

 

1. Den er mer enn rask nok til å takle dagens highend skjermkort

2. Mange sitter på highend nforce3 maskiner, blir for drøyt å betale 1500,- ekstra bare fordi man har lyst på raskere skjermkort.

3. Dagens pentium-m sokkel for Asus med en overklokket pentium-m knuser jo alt av amdcpuer og der er det desidert beste hk'et AGPbasert.

 

Jeg støtter opp under enda en generasjon med AGP. Men etter den kan det godt være stopp.

Lenke til kommentar

Helt ærlig, så ville det vært morro å sett Oivind_dahle i godt driv nedover, men har selv et godt system basert på Asus P4C800-E Deluxe med NW 3.4 @ 3.8 og et POV 6800GT og masse annet snacks som det ville ha vært helt idiotisk å kaste.

 

For så å kaste seg rundt for å kjøpe noe som bare er enten litt dårligere (AMD Athlon 64 3700+ Newcastle, Socket 754) eller AMD Athlon raskeste type Socket 939/ 940, som er raskere, men slett ikke ren utklassing.

 

Jeg oppgraderte min søsters PC, hun har nå AMD64, 754 @ 3700+. Min maskin multitasker betydelig bedre og ved kjøring av benchmarktester og slikt, så reiser min maskin etter forholdene relativt lett ifra. Både min søster og jeg er litt overrasket over dette.

Men når det er sagt, jeg skulle gjerne hatt tilgang til et enda raskere skjermkort og enda raskere RAM for å hente ut enda litt mer krefter...

 

Så jeg henger meg så absolutt på denne Petition'en jeg.. :roll:

 

PS - la meg raskt legge til at jeg ber om unskyldning om det kommer frem som om jeg rakker ned på AMD, det er ikke direkte ment sånn, men - siden jeg kan se mitt system direkte opp mot min søsters, så er det lett å se hvilket system som er raskest for meg her hjemme! Det er der denne uttalelsen kommer ifra! Det er ikke meningen å støte noen!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...