Gå til innhold

Noen som ser på Alias? Verdt å følge med på?


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Som noen kanskje har fått med seg, skal TVNorge begynne å sende Alias. Kunne godt tenkt meg å følge med på denne, da jeg har hørt litt positivt om den, og det er manko på bra serier generelt på TV.

 

Men, sånn jeg har skjønt skal TVN begynne å sende episoder fra sesong 4. Dette virker jo litt bakvendt på meg, men uansett. Jeg kunne godt tenkte meg å få sett hele serien i kronologisk rekkefølge, og vurderer da og kjøpe sesong 1, 2 og 3 på dvd, siden disse ikke koster mer enn 500 kroner per sesong.

 

Det jeg da lurer på, er om folk synest denne serien er verdt å bruke 1500 kroner på for å se den i "riktig rekkefølge" helt fra begynnelsen, eller om jeg bare skal se sesong 4 på tv og heller ta det derfra?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

jeg har ikke sett på det selv, men samboern min har sett alt sammen.

De har sendt sesong 1 til 3 på TV3, og det erderfor TVN starter på ses 4.

Hun kommenterte i dag at "det går jo ikke an å begynne på sesong 4, det har jo skjedd så mye som du liksom MÅ ha fått med deg"..

 

Hun er helt vill etter serien, og var helt i hundre da jeg fortalte at de hadde begynt å sende sesong 4 i usa (selvsagt etter at hun hadde sett 1-3). Så hvis jeg ville spurt hun hadde hun med glede anbefalt den til alt og alle :)

Lenke til kommentar

Typisk. Skulle liksom se serien fra begynnelsen, og så viser det seg at det starter langt ut i den, med en masse forhistorie man ikke har fått med seg.

 

Jeg pleier ikke kjøpe TV-serier på DVD, blir for dyrt i lengden om en skal få med seg alt slikt, men hvor mye sånn circa koster en slik samleboks som har hele serien?

Lenke til kommentar

Hmm, så hittil har samboeren til Musty anbefalt serien :D .

 

Vel, får se om jeg gjør som Bjarne88 foreslo, og kjøper sesong 1 til å begynne med. Så får jeg heller kjøpe de neste to sesongene hvis jeg liker det.

 

Sundiver: Jeg har ikke sett noen dvd-samleboks med alle sesongene (sikkert fordi serien ikke er ferdig enda?), men der jeg har planer om å bestille fra kostet hver sesong 499, og inneholdt 6 disker på til sammen litt over 900 minutter per sesong. Så prisen synest jeg ikke var så ille.

 

Mne, vil gjerne høre om noen andre her vil anbefale serien eller har , hmm, hva skal jeg si, negative erfaringer med den.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Jeg så kun noen få episoder av sesong 1. Syntes den var altfor hyper.

Irriterende musikk og for mye slow motion.

 

Men siden noen av dere liker den så kan jeg opplyse at sesong 1 og 2 selges billig hos DVD.CO.UK

Desverre overstiger prisen 200 norske kroner så det blir vel toll-tull i tillegg.

Endret av Thoth
Lenke til kommentar
  • 10 måneder senere...

Graver meg igjennom serien nå og har kommet midt i sesong 3. Jeg ville sagt at det er en helt grei sere. Personlig syns jeg ikke det kan sammenlignes med LOST da Aias ikke har helt samme realismen, det er det som er så skuffende. Konseptet er veldig bra, men det skjer liksom ikke noe nytt :( Ny handling blir lagt på hele tiden og man følger ingen utvikling fra hovedpersonenes side, de virker bare som noen "hvemsomhelst" som skal formidle handlingen.

 

Er litt typisk enkelte ganger også, Hovedpersonen finner både mor og søster som hun ikke ante hun hadde før, drar på minst 2 livstruende reiser i hver episode og kommer hjem like fin (bad-guys er veldig dårlige til å skyte, treffer jo aldri). Personene kan også alle verdens språk flytende, vet ikke helt hvor troverdig det er, pluss at å reise jorden rundt går på et øyeblikk (man får følelsen av at det tar bare en halvtimes tid; "Just stay put, Ill be there soon", bare en flytur mellom USA og Russland imellom.

 

Men historiene er veldig gripende og detaljerte. Er ingen klisjeer i den form at personene ikke oppfatter noe e.l., menneskelige feil finnes omtrent ikke i personene i serien :D Det er noe av derfor jeg ser på serien.

 

Jeg trur du vil like sesong 1 (eller hvilken som helst sesong), men å kjøpe alle trur jeg du vil bli kjedet av. Det er ingen forskjell på sesongene annet enn at CIA har et annet mål. Har du forresten noen kjennskap til bitorrent? :p

Lenke til kommentar

Har de to første sesongene av Alias på DVD, de eneste jeg har sett. Jeg liker serien meget godt, er en fin blanding av mystikk og action. Samtidig får man humor fra Marshall :p. Vurderer å kjøpe den tredje sesongen også, men har hørt mye om at nivået synker der, men jaja.

Lenke til kommentar
For Lost er jo meget realistisk...

 

Definer realisme? :p Jeg snakker om hvordan ting blir framstilt, reaksjonene til folk, historien dems. Hvis dette noen gang skulle skjedd, så blir det framtislt veldig realistisk på LOST. Troverdig er kanskje et bedre ord :hmm:

Endret av Hektor123
Lenke til kommentar

I mine øyne er Alias mange hakk over Lost, har lost på dvd men klarer ikke å bli ferdig med den. Så fem episoder når den gikk på tv og kjøpte lost på dvd i november og har til nå klart å se tre episoder før jeg mister lysten igjen...

 

Så Alias for alle pengene på grunn av action, humor og selvfølgelig Jennifer Garner.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...