Gå til innhold

Hva har du ødelagt pga fustruasjon i spill?


twicedice

Anbefalte innlegg

Hva har du ødelagt pga Frustrasjon i spill?

Her er min liste:

1 stykk mus

2 stykk tastatur

1 bordplate

3 stykk xbox kontroler

2 stykk xbox live headsett ( uhell :whistle: )

 

Det jeg kom på i farten. Tør nesten ikke regne på hva dette tullet har kostet meg :ermm:

 

Kom med din skade liste og i hvilket spill/Situasjon ;)

 

(Damn cs har kostet meg penger! spiller ikke cs lenger...)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Greit, deg ville jeg ikke bodd sammen med. Om du reagerer slik på frustrasjonen du får i spill, hvordan takler du da dagligdagse situasjoner?

Jeg også har knust en del ting i frustrasjon, men i dagliglivet er jeg veldig rolig.

 

Det går mest ut over hånda mi som blir slått i bordet eller skjermen, fordi jeg har innsett at det er både kjipt og vondt å slå hånda i musa/tastaturet.

Lenke til kommentar

I gamle tider var joysticker forbruksvare. :p Gikk en del av de. Helt til jeg kjøpte en sak av stål og hardplast. (Da ble alt joysticken traff ødelagt, ikke selve sticken). Den spaken er over 14 år gammel, og funker perfekt enda.

 

Ellers har det gått noen tastaturer og en tastaturplate (mest pga. klikk i windows, ikke spill.)

Lenke til kommentar

Jeg er også utrolig voldelig i enkelte situasjoner under spilling, eller plagsomme hendelser forann en pc generelt. Det dyreste jeg har gjort noengang er vel å måke handa i musa så bordplata knakk i kanten. Da hadde jeg tapt en 3timers fight i Starcraft husker jeg. Ellers har det vært diverse ting som å slå til skjermen, hamre i tastaturet eller kaste ting. Et lite tips er å ikke kaste et webcamera, grunnen til det er at den kommer like fort tilbake når det er slutt på ledning.

 

Men dette har ikke noe med reaksjoner i det virkelige liv å gjøre, det er bare midlertidlig frustrasjon og adrenalin som må fort ut. Og det skjer ofte forann maskin. Jeg har tilta helt og holdent et par ganger pga. treg serverbrowser i Battlefield 2 de siste dagene også, men det er kun fordi lunta er utrolig kort forann en pc.

 

I det virkelige liv er jeg snill som et lam når jeg er blid. Noe jeg er støtt...

Lenke til kommentar

Før, når jeg var litt mindre, da jeg spilte Nintendo64, gikk det _veldig_ hardt utover

både maskinen, spillene og kontrollerene.

Husker en gang at jeg kastet 64kontrolleren rett i veggen, sprutet deler. :wee:

 

Det var tider det. :)

 

EDIT: En gang til jeg husker:

Jeg satt og spilte mot en boss på Ninja Gaiden, jeg greide han akkurat ikke.

Jeg var helt våt i ansiktet. Jeg var overopphetet.

Endret av Strategery
Lenke til kommentar

Har bare ødelagt èn "space-knapp" i frustrasjon. Det skjedde etter intens Need For Speed Underground 1 på hard, siste bane. Når en kjører mot siste bane, siste løp og fått seg et godt forsbrann, og da "lar pcen" motstanderen kunne kjøre mye raskere enn meg på sletta, for fortjent ledelse, det kan vi ikke ha noe av. Dermed på siste meter fra mål, ble jeg presset ut.

Da hamret det løst, og "space-knappen" gikk.

Lenke til kommentar

Jeg personlig har ikke ødelagt noe, men en kompis av meg ble så jævlig irritert av "Ninja Gaiden" på det vanskeligste, så han slo venstre hånda så hardt i bordet at han forstuet lillefingern :!: Så nå er det et kanske stort merke i både borplate og finger :!:

Lenke til kommentar

ukjent antall mus, tastatur, tp kabler osv.

 

 

Den episoden jeg husker best er når jeg var på LAN og spilte RA2. Og så flippa musa helt. Og så gle jeg anngrepet og musa flippet HELT. Så helt rolig gikk jeg bak pcen, nappet ut musa, gikk roligt ut av lokalet. Alle lurde på hva jeg skulle og hvorfor jeg gikk under kampen. Da jeg kom ut så holdt jeg i ps2 kontakten. Sveiet den som en lasso og slapp...... ÅHHHHHHHHHH det var en herlig følelse.. Selv om jeg måtte kjøpe ny mus.. Men jeg måtte det uansett :D

Lenke til kommentar

Tastatur, mus (delvis.. utrolig vanskelig å ødelegge en mus med vilje), stort hakk i veggen etter tastatur en gang.. skjerpet meg kraftig etter det. Sparket i stykker en splitter ny brenner som kostet meg 3.000,- ved et tilfelle. Har aldri gjort noe lignende igjen siden (det var brenneren som brente feil hele tiden, forresten, ikke spill).

 

Det er vitenskapelig bevist at spill fremkaller følelser som tilsvarer de en opplever i lignende situasjoner i virkeligheten. Frykt, glede, sinne. Kanskje ikke fysisk smerte.. :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...