Gå til innhold

Kombinere to partisjoner- winxp


Anbefalte innlegg

Hei!

 

La inn winxp nå, uten SP1 og SP2, så disken ble for liten. Har lest sticky, men jeg finner ingenting på hvordan jeg kan slå sammen to partisjoner, evt. utvide den allerede eksisterende, ved å bruke "unallocated space". Er _ikke_ innteresert i å lage en mappe på C: disken, med den andre partisjonen. Må jeg virkelig bruke Partition Magic, eller liknende, for å få dette til? Jeg vil ha noe gratis :/

 

 

En ting til; Jeg får "safetly remove hardware" på disken, selv om den ikke er flyttbar, noen som har vært borte i dette før?

 

Christoffer

Endret av Lorang-Dahl
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det finnes en god del gratis partisjonsprogramvare, men jeg har kun testet noen få, og har enda ikke funnet noen som kan konkurrere med Partition magic (8). Den sikreste måten å gjøre dette på er å flytte over dataene på den ene partisjonen først. Slette den, for så å utvide den andre etterpå. Har desverre litt dårlig erfaring med "merge partitions" funksjonen i PM, men jeg kan såklart bare hatt uflaks...

Lenke til kommentar

Takk, da får jeg gjøre det du sa JKJK.. Den ene partisjonen er tom uansett, så det skal gå greit. Da får fortsette å lete etter noe gratis..

 

Jeg håper da virkelig du kan utvide den partisjonen, noe annet hadde vært dumt :p (men man kan jo aldri vite i denne PC-verden)

Endret av Lorang-Dahl
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...