Gå til innhold

Filmer ingen liker, utenom deg


miCro

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Flest 10, deretter 8 for Napoleon. Oldboy er forståelig, de som ikke koste seg da jeg så filmen var de som neppe hadde klart å slå på en PC for en tusing. Hvorfor slike gamlinger velger å se Oldboy vil jeg aldri forstå.

 

Med Napoleon Dynamite, derimot, er den elsket og hatet av mennesker i samme generasjon. Uansett aldersgruppe har du representanter fra hver side, og det er derfor IMDb er en fin pekepinn på hva folk flest (ihvertfall innenfor en aldersgruppe på 15-45) mener om filmen.

 

Donnie Darko og Fight Club er eksempler på filmer som har tjent grovt på de unges flertall på IMDb.

Lenke til kommentar
Dette er traden for filmer INGEN liker!

6436078[/snapback]

 

cun blir den tredje jeg kjenner til utenom meg selv som liker denne filmen.. Tror det er bedre treff på topic enn de fleste andre filmene som er nevnt i posten ;)

 

edit: leif

Endret av Daysleeper
Lenke til kommentar

Signs, tydeligvis. Bare popcorn-underholdning, og langt ifra like god som Unbreakable og The Sixth Sense. Likevel er den høyst fornøyelig, og jeg husker godt første gang jeg så den på kino; Scenen hvor han-dere-vet gjør hva-dere-vet på opptaket fra Mexico var en gripende affære. Det var det også når han-dere-vet står på taket om natten. Som både Unbreakable og spesielt også The Sixth Sense, så har denne en god del hull i historien, men overser man disse, er den faktisk ganske god. Synes nå jeg, i allefall. :)

Lenke til kommentar

solaris(2k2), kjenner ikke spes mange som liker den iallefall, men jeg synes den er dritbra.

Kjenner vel forsåvidt ingen som liker orginalen heller, men den er jo et annerkjent mesterverk uansett så den er *fredet* :!:

Endret av morgawr
Lenke til kommentar
Jeg er jo ekstremt glad i A Clockwork Orange, men opplever ikke at de jeg kjenner er like betatt av filmen. Når det er sagt, så har den jo en stor fanskare.

6442698[/snapback]

Hvis du er den ene filminteresserte i gjengen så står du ofte alene når det gjelder slike filmer. De vennene jeg har vist den til har klart å oppsummere den med ord som "syk", "rar" eller "teit". Love it or hate it, I guess.

Lenke til kommentar
Jeg syntes egentlig Signs ikke var så værst.  :blush:

6443279[/snapback]

 

Og? Det er mange som liker Signs, inkludert meg.

6443285[/snapback]

 

jeg så den med en del venner, og jeg var den eneste som syntes den var bra.. Husker alle så utrolig dumt på meg da vi gikk ut av kinosalen og jeg sa at jeg likte den!.. :!:

Lenke til kommentar
Stakkars folk som liker Steven Seagal.

6443262[/snapback]

 

Jeg liker Steven Seagal på samme måte som jeg liker Chuck Norris, sjønner?. Han er jo (ufrivillig) hysterisk morsom og har det samme ansiktsutrykket hele tiden. Og siden jeg digger B-pregede action filmer fra 80, tidlig 90-tallet har jeg ingen problemer med å digge Steven the Man.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...