Gå til innhold

Brenne MP3 som DVD ISO ?


Anbefalte innlegg

Har en masse MP3 album i mapper. Når jeg brenner dem ut som DVD ISO i Nero og legger dem i DVD spilleren i stuen så kommer det ikke frem musikk. Det vises ett cover av albumet, men i andre brenneførsøk så fjernet jeg alle bilder i alle mappene. Satte den nye DVD i stuespilleren igjen, og bilde var der fremdeles ? Tok utforsk på DVD platen i pc etterpå, gikk gjennom alle mappene uten å finne ett eneste bilde :mad: Spiller jeg DVD i Windows Mediaplayer så dukker coverene opp der igjen :hmm: Hva i svarte er det som skjer ??? Hvordan brenner jeg en masse MP3 på en DVD plate, helst slik at hvert album ligger i sin egen mappe ??? :dribble:

 

PS! Ett annet spørsmål.

Kan man også få MPEG filer (musikk) i egne mapper på en DVD, slik at man kan velge hvilken fil man vil spille av med fjernkontrollen ???

Endret av vihovde
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Get finnes også dette programmet :

 

Audio DVD Creator is a revolutionary tool that changes the way you listen to your favorite music. You can create DVD disc compiled from normal Audio CDs and MP3 files, and play it on any DVD player since it's DVD-Video compliant. You can choose the audio format from high quality (up to 6 hours PCM 48kHz/16bits) or high quantity (up to 45 hours AC3 192kbps).

 

 

Mvh Meg.

Lenke til kommentar

Jeg pleier å gruppere med artist på niva en og album® på neste niva slik jeg gjør på hardisken. Deretter noterer jeg det på coveret og navigerer derfra.

 

Min DVD standalone (CyberHome) spiller slike MP3 DVD'r helt greit og starter altid med første artist i alfabetet og først album. Deretter kan jeg velge neste artist ved å trykke neste kapittel på fjernkontrollen, pil høyre for neste album og pil ned for neste låt i albumet.

 

For å få valg slik du har på DVD video må du bruke spesialprogram. Hva som funker hos deg er nok helt avhengig av funksjonaliteten til din DVD spiller.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...