Gå til innhold

Playstation 3, XBOX360 eller Nintendo Revolution?


PØM

Anbefalte innlegg

MS tjener fett på at X360 kommer før jul, nesten eneste grunnen til at jeg vil gå til innkjøp av den.

 

Den konsollen som interesserer meg mest er Revolution, litt fordi det er Nintendo (bakoverkompatibilitet, fremtidige Zelda, Mario, Metroid spill, osv), men mest pga det Nintendo lover. De lover en revolusjon (derav navnet "Revolution", genialt hva?) Jeg ser frem til å prøve de nye måtene å spille på, som de sier.

PS3 interesserer meg minst, pga jeg ikke synes de eksklusive spillene er så interessante, og de som er eksklusive blir det færre og færre av.

 

Btw: Man har jo Final Fantasy: Chrystal Chronicles på GC da, assa, så kom lizzm ikke her å si at det er PS2 exclusive shit, lizzm.

Endret av apefisk
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...
Hvordan i all verden kan du vite hva du skal velge før noen av dem er tilgjengelig?

 

Med mindre man er en fanboy som velger den som kommer fra guden sin uansett da...

Fordi man ser hva slags spill som er planlagt på de forskjellige konsollene, og hva de forskjellige selskapene har tenkt å gjøre for konsollene.

Lenke til kommentar
Uansett hva dere sier så er det et faktum at et populært PS2-spill blir laget til xbox360. Jeg kan aldri se for meg at et populært xb spill som halo kommer til ps.

Jeg mener bare at dette er et godt tegn på at vi kan vente oss flere spill som er ment til PS på xbox.

 

Den listen har ikke jeg laget så dere får klage til xbox360hackers. Det stod tydelig i parantes at det er ekslusivt spill til xbox360 (som ikke kommer til ps3).

Faktum er at Final Fantasy XI ikke ble noe populært på PS2 i det hele tatt. Joda, en del som spiller det på PC, men det ble likevel ikke noe "gedigent".

Xbox-spillere er jo helt i ekstase "OMG Xbox360 får et Final Fantasy-spill OMG HAHA PWND nå er ikke FF PS-eksklusivt lengre, snart blir det FF bare på Xbx"

Viser jo bare at de ikke har peiling på hva de prater om. Mange av de har sikkert aldri spillt FF XI, og aner ikke at det er en total utstikker som ikke minner om de andre Final Fantasy-spillene en gang.

 

Og angående at Square gikk over til Sony i 1996, så var grunnen til det at de ikke kom til enighet med Nintendo

Lenke til kommentar
Hvem bryr seg om Final Fantasy? Ridge Racer 6 til XBox 360 er et mye mer interressant scoop. Kommer nok av RPG spill til 360 uansett. Selv gir jeg blanke, det eneste bra spillet jeg har spilt innen denne sjangeren er Shenmue 1 og 2 uansett.

Sånn det ser ut så langt vil Xbox 360 bli den store RPG-konsollen. Er vel godt over 20 RPGer som er annonsert.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 3 uker senere...

Jeg begynner med en Xbox 360 når den kommer og ser det så an om en eller begge de andre har noe ekstra-ekstra å fare med i forhold til Xboxen. For meg er Live selling-point nummer 1; jeg bruker vel over 80% av Xbox-spilltiden min idag på onlinespilling, så hvis de to andre har langt dårligere tjenester for onlinespilling så er de uaktuelle nesten uansett hva annet de tilbyr.

 

Jeg gidder ihvertfall ikke i verste fall å vente et år for å se om PS3 er bedre eller ikke. Husk at 'andregenerasjons-spillene' for Xbox 360 - når utviklerne begynner å få tak på den - sannsynligvis kommer på markedet samtidig med 'førstegenerasjonsspillene' til PS3...

Endret av Shimano
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...