Gå til innhold

QXL på retur?


Anbefalte innlegg

Er det bare meg eller er aktiviteten (ihvertfall på data) på QXL dalende? Utvalget blir bare mindre og mindre, og halvparten er jo fra "mini"-webshops som prøver å selge nye deler dyrere enn hva det koster hos Komplett eller PS Data...

 

Er naturlig nok mindre aktivitet nå i ferien, men jeg synes da det har dalt jevnt og trutt det siste halve året. Hvis det ikke bare er innbildning da.... :grin:

 

Spørsmålet er da, hvor er det folk "flytter" hen? Bruktmarkedet her på HW? GiBud? Noen som vet? Er nemlig på utkikk etter en del gamle datadeler og finner ikke det jeg trenger hverken på QXL eller Bruktmarkedet... :smile:

 

[ Denne Melding var redigert av: N_R på 2002-07-15 22:37 ]

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Quote:


Den 2002-07-15 22:34, N_R skrev:

Er det bare meg eller er aktiviteten (ihvertfall på data) på QXL dalende? Utvalget blir bare mindre og mindre, og halvparten er jo fra håpløse webshops som prøver å selge nye deler dyrere enn Komplett...


Er naturlig nok mindre aktivitet nå i ferien, men jeg synes da det har dalt jevnt og trutt det siste halve året. Hvis det ikke bare er innbildning da....
:grin:

Spørsmålet er da, hvor er det folk "flytter" hen? Bruktmarkedet her på HW? GiBud? Noen som vet? Er på utkikk etter en del gamle datadeler og finner ikke det jeg trenger hverken på QXL eller Bruktmarkedet... :smile:


Jepp du har nok rett det er nok dalene jeg blant annet er sluttet og bruke QXL det pga at det er så dyrt folk vil jo ha ny pris for tingene så jeg kjøper heller nytt da

 

Hilsen

 

Mumiene

Lenke til kommentar

LarsC skrev (2002-07-16 02:36):

QXL-brukermassen har nok vært nedadgående helt siden de begynte med betaling.

 

Forresten (med fare for å pedantpirke), Kjetil, kan jeg spørre deg hvorfor du bruker komma istedet for punktum?

Ja, Kan ikke skrive bra nok. Er ikke sikker om eg skal bruke komma eller punktum, Norsk karakteren på skulen var ikke den beste kan man si. Du er ikke den første som bemerker at min komma og punktum er helt på bærtur. :grin:

 

[ endret av Kjetil Lura den 2002-07-16 03:03 ]

Lenke til kommentar

Det at prisene på qxl er helt ville gjør jo dette til et ypperlig sted å selge ting. Jeg tror ikke betalinga qxl skal ha utgjør så mye.

 

Ebay.com er et av de få .com-selskapene som tjener penger. QXL har stigende omsetning. Det er mulig det går færre små billige ting og flere store dyre ting, siden terskelen for å legge ut noe til salgs er blitt høyere etter at de begynte å ta betalt.

 

mvh

Are-Harald.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...