Gå til innhold

Katoder til 30 spenn hos Microplex!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
er ikkje så god på det med katoder, men hva av dem er UV-lys?

 

EDIT:fant det ut, men kor mange år må du vere for å ha egen konto og eventuelt bestille?

Kan ikke tenke meg det er noen forsåvidt aldersgrense, jeg var 15 første gang jeg bestilte derifra, bestilte oppkrav, fikk varene på døra og betalte postdama. Går nok greit det ;) Selv om det er noe dyrere med oppkrav en andre betalingsformer.

Lenke til kommentar

Konge at prisene holder seg så lave! Da får vi kanskje flere case-mods og case-builds her. Men det er greit å vite at jeg kan bestille senere, så slipper jeg å gjøre noe overilt som jeg kommer til å angre på senere ;) (Måle opp, og sjekke nøye hvor mange jeg trenger)

Endret av sigen
Lenke til kommentar

Jeg holder fortsatt en knapp på PCStyling sine! De koster 3kr mindre for et sett med 2stk 30cm rør inkl inverter og bryter og 23kr mindre for et sett 10cm. Og de tar heller ikke mer enn 120kr totalt for porto/eksp/oppkrav uansett hvor mye det veier. Syntes ikke akkurat det er så "knalltilbud" når PCStyling har hatt disse prisene lenge og ettersom jeg har skjønnt (av mail fra Glisevask) er de produsert ved samme fabrikk... Nei, her har nok bare Microplex tatt overpris fra første stund :hmm:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...