Gå til innhold

Det går ikke og overklokke med Multiplier


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg har en AMD Duron 1000mhz som jeg skal overklokke. Hovedkortet er Aopen AK73 Pro og har en switch på hovedkortet som stiller MP. Jeg har låst opp prosessoren med "Blyanttrikset". Men så kom problemene : Før jeg begyne var innstillingene følgende :

 

FSB: 100.2 MP : 10x 1,75v på cpu kjerne

 

Så etter at jeg hadde gjordt dette "Trikset" begynte jeg, men det jeg først la merke til var at MP hadde endret seg fra 10x til 10.5 etter denne her blyant strekingen.. Jeg tenkte jaja greit det.. Så stillte jeg inn switchen så MP skulle være 11x men da fikk jeg den uhuggelige meldingen : "Your CPU may have a problem" jeg tror nå selv at det er en sperre eller noe sånt, men jeg har jo ikke peil. Så var det siste spørmålet.. Hva er Spread cloking eller noe sånt !? Takker for hjelp!

 

El NetZor

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

hehe, har selv drivi å klokka opp en duron, men det er lenge siden! såvidt jeg husker så er eneste aktuelle måten å klokke opp den på med multiplier. har selv ikke kommet over problemet dit, men cpu`ene var ikke så "rutinerte" for OC da som de er nå.

 

spread clocking husker jeg at jeg hadde på et gammelt HK jeg hadde fra omtrent samme tid som din duron 1GHz var ny ;) kan ikke si jeg husker hva det var, annet at det skulle stå på "disable" annet enn ved spesielle omstendigheter. er 95% sikker på at det ikke hadde noe med klokking å gjøre. av en eller annen grunn så tenker jeg på problemer med magnetisme i forbindelse med spread clocking, men jeg tror det er feil, hehe!

Lenke til kommentar

Okei, har planer om og oppgradere biosen da.. Jeg fant fram link til hovedkortet og fant bios nedlasting : BIOS Nedlasting Jeg fikk også et lite problem jeg ikke skjønnte her.. Det jeg lurer på er visst jeg laster ned den nyeste og oppgraderer, får jeg med alt det andre som har vært oppgradert på de andre versjonene da?

 

El NEtZor

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...