Gå til innhold

Første screenshots fra Operation Flashpoint 2!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kan ikke fatte hvorfor noen klager på grafikken, jeg syntes de bildene som er ute nå ser ganske bra ut.

 

Spillet er sikkert 12-18 måneder unna release og dette er nok ikke representativt for hvordan det ser ut til slutt.

 

Og når det kommer ut har det store landområder med masse units med (forhåpentligvis) non-scripted AI samtidig som det er nevnt i interjuv at deler av miljøet kan ødelegges......alt dette krever nok endel dersom alt skal kunne foregå på en gang.

 

Er vel ingen andre spill som kan sies og konkurrere med dette, utenom "Enemy in sight".

 

Grafikken i mange spill som er ute eller "in development" idag er ganske bra men i mange tilfeller bra på feil premisser....alt er så fancy, skinnende og mest mulig glattpolert i tillegg så har de også mye scripts ( :no: ).

 

Jeg sier heller ja takk til ett mer "gritty looking" OPF2 der playability går først.

Lenke til kommentar

Enig i det Archangel sier angående grafikken, fleste utviklere bare pøser på med unødvendige effekter som egentlig ikke bidrar til realisme, men at grafikkhorer får skryti av sin nyeste hardware.

 

Selvfølgelig vil vi ha grafikk som er bra nok til at det hele ser realistisk ut, men vi tenke på helheten her og hvor stort spillet vil være, hvor mange enheter som kan synes til enhver tid, i utrolig store landskap.

 

Grafikken jeg ser på disse bildene er mer enn bra nok, jeg er veldig fornøyd med den, den ser ut til å passe en militærsimulator veldig bra, og jeg tror det hele vil virke svært realistisk når man spiller og alt er i bevegelse.

 

Og en ting som er helt sikkert, OPF2 blir lagd for fans av OPF1, og fans av OPF har aldri vært grafikkhorer. Så dere som bare maser om at det er dårlig grafikk, dette spillet er ikke for dere, og har heller aldri ment å tiltrekke sånne som dere.

Endret av BTK
Lenke til kommentar

Håper bare ikke at "Join in progress" skal medføre for mange problemer. Liker ikke folk som "hopper" innom for å lage et H... for så bare å stikke igjen.

 

Litt kjipt med MFCTI eller crCTI, spillt i 1 time, så kommer det en tu..ing som gjør en masse drit... Litt skeptisk med andre ord, til akkurat "join in progress". men vi får se hvordan dem løser den problematikken.

 

Angående grafikken, så skal v1.5 bli mer kompatibel med DX9, så da er det vel bare opp til addon/mod-makers å lage flott grafikk...

 

Tror dette blir en bra oppgradering til OFP, men er litt redd for at de store kartene skal medføre for mye lag. Hvis dem da ikke virkelig har forbedret nettverksbiten sin da...

 

Gleder meg sinnsykt til å få inn denne versjonen på serveren vår.... :w00t:

 

Synes nå at den nye grafikken ser sinnsykt mye bedre ut enn i OFP. Trær og busker er HELT anderledes animert. Ser mye mer realistiskt ut. Siden man da snakker om store øyer, så er dette meget bra i forhold til andre spill. Da de har kun små kart å konsentrere seg om.

Endret av NoBrainer
Lenke til kommentar

OPF var genialt som single player også...starta ikke med MP på det før ett par mnd etter jeg var ferdig med det SP :) på LAN og over nettet var det ganske enkelt genialt. Var også det første spillet jeg så C&H maps (capture & hold - slik som i BF)...scriptet fra fans (det var ikke med i original spillet)... Og de store maps gjorde at man fikk ett stort antall variable maps (selv om de fleste er begrenset med DMZ grenser du ikke kan gå inn i uten å dø (for å spare "litt" tid...du veit hvorforhvis du har sett størrelsen på karta ingame ;))

 

Var genialt hvordan man fikk følelsen av å bare være en liten brikke i ett stoort spill (vel, inntill man spiller Special Forces folka da :p)..

 

Red Hammer og resistance likte jeg mindre, ble litt for mye jalla superhelt der...

Lenke til kommentar

Operation Flashpoint er fantastisk! Campaign'en er herlig :D

En mod jeg kan anbefale på det sterkeste er FDF den er perf.

Jeg syntes at OFP2 (eller hva det kommer til å hete) ser veldig bra ut, det blir jo map's 400 square km.. Det eneste jeg ville har rettet på er ansiktene, alle er like og de ser "falske" ut, men de blir sikkert fikset :)

 

Anbefaler alle å lese denne preview'en.

Endret av Andreas Berge
Lenke til kommentar
Operation Flashpoint er fantastisk! Campaign'en er herlig :D

En mod jeg kan anbefale på det sterkeste er FDF den er perf.

Jeg syntes at OFP2 (eller hva det kommer til å hete) ser veldig bra ut, det blir jo map's 400 square km.. Det eneste jeg ville har rettet på er ansiktene, alle er like og de ser "falske" ut, men de blir sikkert fikset :)

 

Anbefaler alle å lese denne preview'en.

Er campaign-modusen helt ferdig nå da? Det siste jeg husker fra modifikasjonen er at jeg ble skutt, så slutter det. Virket da som at det ble å komme mer.

Lenke til kommentar

Bare det holder en viss normal standard(i forhold til andre spill) og jeg får kjøre heli, fly, tanks etc like enkelt for før er jeg sabla fornøyd. Digger også å måtte være litt god for å snipe på avstand.

 

edit: leifs

Endret av rivaldo
Lenke til kommentar

Nå kommer jo Armed Assault først, som er en oppgradering av motoren. Det skal bli deilig. Da slipper man forhåpentligvis å "sitte fast" på de mest håpløse stedene. Ref: ødelagte byggninger.

 

Relase er vel satt til Q4 2005.

 

Etter dette kommer Operation Flashpoint 2, som er satt release Q4 2006.

 

Som Mods er FDF vanvittig bra, men det er også ECP og EECP. Men FDF har gått veldig langt, da de også har egne kampanjer og en god del SP brett. Men hvis du vil ha bedre grafikk, så vil jeg anbefale ECP eller EECP, samt å kanskje legge inn DxDLL.

 

Men for spillbarheten sin skyld, synes jeg WGL og CoC lager de beste. Da man får en ganske annen følelse av spillet med disse addons.

 

Pr dags dato, kjører jeg med ECL, WGL, CoCua, BN_Tracers, MFCTI og crCTI addons. Kjører IKKE med noen Mods, da man mest sannsynlig blir ganske så begrenset med antall servere man kan koble seg opp i mot.

 

Å kjøre OFP: Resistance eller OFP GOTY sånn standard, synes jeg er ganske kjedlig. Litt vel platt i grafikk og enheter. Må såklart ha patch 1.96, så man slipper å tenke på cd-rom. Kjører OFPWatch for å starte opp OFP, samt administrere addons.

 

Gleder meg sinnsykt til Armed Assault, siden den kommer først. Skulle vel egentlig hatt VBS1 men har ikke råd...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...