Gå til innhold

cpu viften rister, og gnistrer!


Anbefalte innlegg

når jeg har spillt en liten stund så kommer det at det rister litt....! tsssssssssssssssssssssssssssssssssrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrjjjsssssssssssssssssssssssssssssssssssssss. men til vanlig er det sånn hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! er ikke noen annen måte å forklare på! jeg tror grafikk kort viften har skylden:(

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nettopp!!

Glimrende forklaring, vi skjønner ;)

 

Men altså, det virker jo som du har et ønske om å fikse dette ved å titte gjennom plexi'n din, og det kan bli vanskelig.

 

Tror det beste rådet er å bare bytte viften. Og hvis du er i tvil hvilken vifte (siden du nå nevner skjermkort) går det an og stoppe vifta et øyeblikk og lytte.

Elimineringsmetoden da hvis du skjønner :)

 

Men enten er det bare jeg som er veldig treg her, eller så burde du kanskje få litt kyndig hjelp.

Altså det begynte med bråk og (gnistring faktisk) fra cpu viften over et vist turtall, eller X antall timer. Så ble det rasling, eller sssssssssssssssssrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrjjjjjsssssssssss, om du vil.

 

Og nå, til slutt sier du at du tror det er grafikkort viften..?

:)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

man skal ikke miste garantien ved å åpne kabinettet, da det er forbrukerens eget ansvar å sørge for at det ikke blir fylt opp med støv (dvs fjerne støvet)

 

si at du åpnet kabinettet for å fjerne støv og samtidig så sjekket du ut denne rare lyden du hadde hørt..

 

ang raslingen så kan det være en ledning som blir sugd inn i vifta, og da er det neppe sjermkortvifta.

men hvordan kan du vite at alt er så bra hvis du mister garantien ved å åpne kabinettet, da har du jo tydeligvis ikke bygd pc'n din selv, og hvor får man kjøpt ferdigpc med vindu?

åpne du, og så sjekker du vifta, og ang tempmåleren framme på kabinettet, den viser neppe aktuell cpu temperatur, det nermeste man kan se det på uten å operere inn egen temperaturmåler er via programmer.

 

og til en her som snakket om børster inni viftemotoren, ingen vifter som er laget til databruk har børster, dette er fordi at gnistene som kommer inni børsteviftene skaper en liten elektromagnetisk puls, og dette kan da skade HW.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...