Gå til innhold

Dine beste spillkjøp


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

husker fortsatt da jeg først fikk pokemon. Tror aldri jeg har hatt det så gøy som da jeg og kompisene satt ute i grenda med et par pakker med is og spilte. må være blandt det beste kjøpet, selvom det er en god stund siden =)

Lenke til kommentar

Til PS2 er Final Fantasy X mitt beste spillkjøp. Et veldig bra spill med bra spillbarhet og grafikk. Til PC er Diablo 2 (+ expansion set) mitt beste spillkjøp, siden jeg ikke kjøper så mange spill. Bruker for det meste ISOer og brenne-CDer. Men Diablo 2 er fremdeles et ganske bra spill, til tross for at det er ca fem år gammelt.

Lenke til kommentar

Diddy Kong Racing til Nintendo 64! Uten tvil! Har ikke rundet ett spill flere ganger, og hvem vet hvor mange timer, dager, uker, ja kanskje år som har gått med til multiplayer!

 

Zelda Ocarina Of Time scorer og høyt, ikke på grunn av holdbarheten (er ett spill jeg ikke gidder runde mer en max 2 ganger) men av spilleverdi og underholdning, stemning, ja alt!

 

Perfect Dark, etter min mening ett av tidenes FPS-spill! Singelplayer, Co-op og multiplayer! Underholdende i hver eneste pixel!

 

Andre spill som er verdt å nevne er Tiberisn Sun, GTA:VC og Golden Eye på N64

Endret av Prebo
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...