Gå til innhold

Internett Brukernes Landsforening og søksmål


Anbefalte innlegg

I forbindelse med stenging av tråder angående Internett Brukernes Landsforening og en navngitt leder av denne organisasjonen blir det sagt at trådene blir stengt og fjernet på grunn av et søksmål som er rettet mot hardware.no. Den som stengte tråden ønsker ikke å gi ut noe ytterligere informasjon om dette. Om søksmålet er på grunn av trusler mot navngitte personer eller på grunn av generelle påstander vet vi dermed ikke noe om. For de av oss som har blitt forsøkt svindlet av denne organisasjonen er dette av en viss interesse og all den tid et søksmål er et offentlig dokument hadde det vært uproblematisk å legge frem innholdet i og begrunnelsen for søksmålet. Noen som ønsker å utdype?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dersom det er lederen for organisasjonen som saksøker, må jo det bety at det er mulig for de som ønsker å anmelde å kontakte ham også. Så vidt jeg vet kan man ikke saksøke noen uten å oppgi kontaktinformasjon.

 

Eventuelt bør vel forumstyret kunne oppgi kontaktinformasjon til vedkommendes advokat til de som ønsker å anmelde lederen for svindel.

Lenke til kommentar

Noen (han hvis navn ikke skal nevnes muligens) saksøker hw.no eller forumstyret i hw.no på grunn av en tråd som inneholder en del innlegg om forsøk på svindel. Noen (muligens han som saksøker) har i følge innleggene forsøkt å svindle en lang rekke personer for penger gjennom salg av utstyr som aldri blir levert og gjennom organisasjonen Internett Brukernes Landsforening. MEN: Dette vet vi ikke så mye mer om før en moderator eller ansvarlig fra hw.no kommer med utfyllende opplysninger.

Lenke til kommentar

Vil kun ha seriøse folk på det nye forumet. Folk som regger med tullete mail blir ikke godkjent av meg. Om du ikke har noe med RB eller IBL å gjøre i det hele tatt og heller ikke har noe å komme med angående personen ber jeg deg vennligst ikke registere deg :)

 

Folk jeg ikke finner registert her på forumet fra før av vil jeg ikke godkjenne, så pass på å bruke samme nick.

Endret av jasco
Lenke til kommentar

Saken er som følger. Det finnes mer enn en person med samme navn som lederen av IBL. Etter tråden her på forumet, skal det ha blitt fremsatt trusler mot feil person. Det er dette søksmålet dreier seg om, og vi ønsker på ingen måte at forumet skal brukes som en offentlig lynsjeplass.

 

Eg lar denne tråden stå åpen (for øyeblikket), men eg ber om at dere holder personinformasjon for dere selv.

Lenke til kommentar
heh.

Uansett tåpelig av hw.no å springe vekk som skremte guttunger hvis så er tilfelle.

Det som var i den tråden som ble fjernet var ganske klare trusler og oppfordringer til torpedometoder. HW har redaktøransvar for det som står på forumet, så det at tråden ble stengt ser jeg ikke som noe rart eller dårlig av HW.

 

Siden tråden nå kun er tilgjengelig for moderatorer, unngår man også at de som eventuelt har fremsatt truslene får sneket seg unna eventuelt ansvar. Om feil person i tillegg blir truet, vil jeg si at det er ganske grovt. Det overrasker dog ikke, når en ser hvor besatt enkelte var av å overvåke personen og hans familie.

Lenke til kommentar

Er selv blitt svindla i denne saken. Og har hele tiden oppfordra til bruk av lovlige midler. Hvis det nå viser seg at noen har tatt saken i egne hender og tilogmed trusla feil person, så er dette selfølgelig veldig uheldig og ikke minst ubehagelig for vedkommende..

Er det er dette som er saken?, så kan jeg jo på en måte skjønne at hw.no må stenge tråden.

Lenke til kommentar
Saken er som følger. Det finnes mer enn en person med samme navn som lederen av IBL. Etter tråden her på forumet, skal det ha blitt fremsatt trusler mot feil person. Det er dette søksmålet dreier seg om, og vi ønsker på ingen måte at forumet skal brukes som en offentlig lynsjeplass.

 

Eg lar denne tråden stå åpen (for øyeblikket), men eg ber om at dere holder personinformasjon for dere selv.

Jeg skjønner virkelig ikke hva du skriver her. "Det finnes mer enn en person med samme navn som lederen av IBL". Ja det er da fullt mulig men det er altså ikke den/de personene det er snakk om her. At noen sender torpedo på feil mann er selvfølgelig forferdelig.

Såvidt jeg vet er det bare en person som har skrevet om sin interesse for torpedo virksomhet her. Vi andre har aldri vært med på det og vi har aldri sagt hvor RB angivelig skulle ha bodd (selv om jeg fikk en adresse av han for en stund tilbake er det fullt mulig den er fake.)

 

Om noen skulle være i tvil. Det er altså RB i IBL og ingen andre RB'er der ute det er snakk om.

Lenke til kommentar
HW har redaktøransvar for det som står på forumet, så det at tråden ble stengt ser jeg ikke som noe rart eller dårlig av HW.

Har de det? I såfall er det ganske teit, det eneste hw.no gjør er å gjøre en plass tilgjengelig for meninger, om jeg sier "alle som vil kan tagge på veggen min, og noen tagger en trussel, så strider det ihvertfall mot min moral at dette er mitt ansvar. Og det samme vil jeg si om ett forum. Men det er jo ikke alltid min moral og loven kommer over ens...

 

AtW

Lenke til kommentar
Hehe, ikke for å være slem eller noe, men burde det ikke være ett tegn på useriøsitet når navnet på bedriften er en stor feilstaving?

 

AtW

Akkurat det er enig med deg i... Jeg klarer ikke å ta firmaer med åpenbare skrivefeil skikkelig seriøst... Desverre blir det mer og mer av det (men det er en annen sak)

 

Jeg håper navnebroren til nevnte svindler her ordner opp med personen som framla trusselen og at søksmålet ikke blir noe av annet enn at hw.no evt. må gi i fra seg opplysninger om de(n) som muligens har kommet med trusler.

 

Synd når slik går utover uskyldige tredjepersoner...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...