Gå til innhold

tina biff 13 timer


Anbefalte innlegg

Skrevet (endret)

har en biff her som lå tina i 13 timer før je frøys den, kan jeg spise den hvis jeg stekrn hardt? sorry feilplassert men kan jeg etan?

Endret av -Bassaddict-
Videoannonse
Annonse
Skrevet
har en biff her som lå tina i 13 timer før je frøys den, kan jeg spise den hvis jeg stekrn hardt? sorry feilplassert men kan jeg etan?

Tja, er det noen grunn til ikke å prøve.

Tror forresten dette er litt på siden av hva som har med cpu å gjøre ;)

Skrevet

Jo høyere temeratur jo fortere går de autolytiske, enzymatiske og baktereielle prosessene. Dersom kjøttet har ligget under 4 grader skulle det ikke være noe problem. Du får satse på at det ikke er noen termotolerante- koliforme smådjevler i der ;)

Skrevet (endret)

Stekte du den godt nok så går jeg ut ifra at du tok knekken på de fleste bakteriene. Resterende får du la bli opp til imunforsvaret ditt ;)

 

Edit: skifta til fortid

Endret av FosFat
Skrevet
Du dør nok ikke, men dersom vi ikke hører fra deg igjen, R.I.P. :p

Ja eller D.I.P

 

i tilfelle magesjau :!:

Evt. S.I.P. Om vi snakket rennende mage her ;)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...