Gå til innhold

Top Gear - Alle sesonger (UK-sendetid) - Generell diskusjon


Anbefalte innlegg

Står "sesong 15" på TV-guiden til nrk.no, andre tv-guider står det bare "(1)". På dekoderen min står det "Kremen av Top Gear. Bilprogram. Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May guider oss gjennom høydepunktene fra Top Gear-sendingene 2010", men "best of"-sendingene var jo på slutten av sesongen så det kan jo umulig stemme.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Her er svaret du leter etter:

 

Innslaget der de tre herrene har kjøpt brukte trekkvogner som blir pimpet opp (Richard Hammond monterer et hundehus foran på bilen' date=' i et forsøk på å skaffe bilen et panser), er det kanskje mest hysteriske innslaget i [u']første program i sesong 12[/u] av det britisk bilunderholdnings-programmet, som hadde norsk premiere i går kveld.
Endret av 900i
Lenke til kommentar
Innslaget der de tre herrene har kjøpt brukte trekkvogner som blir pimpet opp (Richard Hammond monterer et hundehus foran på bilen, i et forsøk på å skaffe bilen et panser), er det kanskje mest hysteriske innslaget i første program i sesong 12 av det britisk bilunderholdnings-programmet, som hadde norsk premiere på BBC Entertainment i går kveld.

 

norsk premiere på BBC Entertainment.. kan ikke helt skjønne at nrk ikke har vist sesong 12, siden de faktisk viser fra sesong 15 og jeg har tidligere sett fra diverse andre sesonger.

 

merkelig artikkel som prøver å få 2 år gammelt stoff til å virke som nyheter.

Lenke til kommentar

For liten... Tipper heller på Fornebu eller noe i den duren :)

 

Egentlig ikke. Solberg Extreme Motorshow har blitt holdt i Telenor Arena og utfra videoer og bilder har de klart å utnytte plassen ganske bra. Med tanke på når på året de skal komme til Norge vil jeg tro det blir inne.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...