Gå til innhold

Hva slags mobiltelefon bruker du nå? fornøyd?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Samsung D500, kjøpt helt ny og forseglet på ebay for 2000 kroner inkludert shipping. Nettverks unlocked, installert ny software/firmware og norsk t9 ordliste på unlockshop.no for 250 kroner inkludert shipping. Totalt 2250,- ;) Elsker telefonen, den er helt utrolig, det beste mobilkjøpet jeg har gjort noen sinne!

Når du kjøpte den fra ebay..åssen blir det med garanti hvis noe skulle skje med telefonen?

 

Lurer på å kjøpe en selv der ser du:)

Lenke til kommentar
Hva var galt med d500?

Quoter meg selv fra mitt innlegg på side 5:

 

For øyeblikket bruker jeg en Samsung D500 mens jeg venter på at min N1m dukker opp. D500'en er helt klart en av de mest talentløse telefonene jeg har brukt. Dårlig lyd, dårlig dekning, den henger seg opp hele tiden, skjermen er oppskrytt. Sliter med å finne noe positivt med denne telefonen. Spesifikasjonene er fine på papiret, men når alle funksjonene er halvferdige blir det bare teit. Må heldigvis bare bruke den et par dager til.

 

Får også ofte meldingen "Feil" ved sending av SMS. Typisk Samsung å lage en feilmelding som ikke sier noe om hva feilen er.

 

Et par andre ting som irriterte meg. Den så ut til å "glemme" at jeg brukte T9, noe som gjorde at jeg måtte aktivere dette stadig vekk. Dekningen og lyden var egentlig det aller største problemet, siden dette gikk veldig ut over jobben min i den perioden jeg hadde telefonen.

Endret av Lord Swag
Lenke til kommentar
Lord Swag du må ha fått en med feil eller noe, har ikke noen problemer med noe av det du har nevnt med D500. Det eneste som er irriterende er at jeg ikke får bruke Mp3'er til sms og alarm lyd (enda)

Mulig det, men det har alltid vært noe med de Samsung-telefonene jeg har hatt. Blir like skuffet hver eneste gang. Dette var min siste Samsung-telefon med mindre de tar seg sammen noe sinnsykt, noe jeg tviler litt på.

Lenke til kommentar
Ja de er dårlige, derfor de kommer så godt ut i tester... Noe som sier meg at du er veldig kresen hehe

Nå må du lese det jeg skriver. Jeg har aldri skrevet at de er dårlige, jeg sier at de skuffer meg hver eneste gang. Dette fordi de lover mye, men mange av løsningene deres føles som halvferdige. Dette er i forhold til mine behov, ikke dine.

Lenke til kommentar

Har SE K700i nå og er ikke akkurat strålende fornøyd. Har mye kjekte funksjoner, men batteri kapasiteten er ikke akkurat god og den har elendig software. Låser seg ganske ofte, er treg og delay på mikrofonen (vet dette er fikset i nyeste FW, men telefonen blir bare tregere med nyeste versjon)

Lenke til kommentar
her er det nesten ingen som er ufornøyde jo :thumbup:

Jeg tror hvemsomhelst kan ha vilkensomhelst mobil, bare de blir vant itl den.

Nei det er ikke sant. Jeg kunne ladri tenke meg å ha en siemens mobil. De er like dårlige alle sammen. Liker ikke noen av de jeg har sett eller prøvd. Nei, her holder vi oss til Sony Ericsson, Samsung eller LG.

Lenke til kommentar
En ting; Mobiler har etter forbrukerkjøpsloven 2 års reklamasjonsrett??

5 år kanskje...

Snakka med folket på telebutikken, å jeg gjore meg dum å spurte om hvor leng garanti det var på det.. 1år garanti på telefonen, og 2 års reklamasjonsgaranti.

 

 

Det viser at de fleste ikke kan lovene.

Lenke til kommentar

Jeg har K700i Er Egentlig fornøyd med den Bra kamera, bra skjerm, Bluetooth, Mp3, 40mb, radio

 

Det som er dårlig med telefonen er den stygge kameralyden Og når jeg snakker i telefonen, den jeg snakker med, hører den så sinnsykt lavt. selv om den stå på det høyeste:P Må nesten bruke Høytalleren for å snakke med noen. Er det andre som har det samme med telefonen, eller er det bare min som er litt rar?:p

Lenke til kommentar
Funskjonen jeg bruker mest på den er som trådløst webkamera til PC, og som fjernkontroll til å styre winamp på serveren hjemme. Trådløs fjernkontroll med tilgang til hele musikk biblioteket på mobil skjermen er en nødvendighet :)

Hvilket program er det som gir deg trådløst webcamera til PC'en?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...