Gå til innhold

Grafikkfeil (etter ny patch?)


Anbefalte innlegg

Etter den nye patchen har jeg lagt merke til at grafikken for himmelen ikke ser helt bra ut.

 

Den ser tydelig ut til å være bygget opp av ringer med litt varierende fargetoner med ett utgangspunkt, som ringer i vann. Grafikken ser forsåvidt riktig ut, men er av langt dårligere kvalitet enn tidligere.

 

All annen grafikk virker helt flott.

 

Jeg har et ATI 850XT PE kort og nyeste drivere, alle grafikkinstillinger er satt til max, og "full-screen glow" er skrudd av. AA/AF 6/16.

 

Noen som opplever noe lignende?

 

Edit: (Nå, om kvelden, synes det best nede ved horisonten der fargene blir lysere).

Endret av Mefix
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja mange som faktisk opplever denne buggen i guildet mitt også. Jeg har ingen problemer, men har lagt merke til at grafikken er forbedret på visse områder. Det letteste stedet du kan se dette på er under vann - helt nye effekter der ja. Og da er det selvfølgelig mange som ikke kan se under vann lenger, på grunn av en eller annen form for inkompitabilitet. Ikke vet jeg hva dette kommer av, men det er visstnok mange som har dette problemet nå. Men surfer du litt på wow-europe forumene får du svarene du trenger. Alt har blitt fikset med alternative drivere osv.

Lenke til kommentar

Det er mulig at det bare er den forbedra grafikken som gjørat jeg legger merke til dette nå, etter å ha snakka med en del folk ingame virker det som om de fleste ser hva jeg mener.

 

Jeg har nettopp fått meg en større skjerm også, så kanskje jeg bare først legger merke til det nå.

 

"Feilen" jeg beskriver legger man ikke merke til vanligvis siden himmelen ofte er dekket litt av skyer eller tåke, men dersom det er skyfritt rett over meg på dagtid, så ser jeg disse ringene der fargen beveger seg fra en mørkere til en lysere skygge...

Endret av Mefix
Lenke til kommentar

Et nytt bilde som viser problemet litt bedre. Dette er sånn det ser ut om kvelden, når fargene går mot mørkt, og jeg ser helt rett opp (uten skyer osv.).

 

Det er ikke egentlig så hakkete som bildet viser, det blir slik ved konvertering til jpeg, skillene mellom fargene er helt, helt skarpt.

post-172-1112298049_thumb.jpg

Endret av Mefix
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...